Пасажирські перевезення є однією з найбільш затребуваних транспортних послуг. Щодня тисячі людей переміщуються між містами і селищами. Щоб не витрачати час і сили на придбання квитка, можна замовити білет на автобус онлайн в компанії Delfibus, яка сім років працює в цій сфері та розробила найбільш оптимальні маршрути прямування, скорочуючи час поїздки до мінімуму. Досить вказати дату відправлення та конкретний населений пункт, а також місто прибуття, щоб забронювати необхідну кількість квитків.

Технічний стан автобусів

В транспортній компанії можна замовити квитки з Дніпра до Борисполя і Києва, а також до Львова і назад. Маршрут Дніпро-Київ триває не більше семи годин і передбачає дві санітарні зупинки в дорозі для короткострокового відпочинку. Рейси здійснюються на чистих комфортабельних мікроавтобусах та мінівенах, вони відрізняються рядом переваг, завжди утримуються в порядку і відмінному технічному стані. На офіційному ресурсі компанії розміщена фотогалерея, де можна детально ознайомитися з усіма доступними моделями автомобілів, їх технічним оснащенням і зовнішнім виглядом.

Бездоганний сервіс і різноманітність маршрутів

Транспортна компанія Delfibus постійно удосконалює свій сервіс і пропонує додаткові послуги. Тут можна замовити мікроавтобус для поїздки у Львів або Київ, вказавши кількість посадкових місць і персональні дані для зворотного контакту. Також можна організувати поїздку в Європу на автобусі. Це набагато простіше і вигідніше, ніж залізничний транспорт, так як завжди можна вибрати найбільш відповідний день тижня і час, відповідні вашому робочого ритму. Автобусний розклад більш гнучкий і різноманітний. Крім того, мінівен або автобус можеь забрати пасажира з будь-якого населеного пункту, чого не скажеш про поїзд. Адже його зупинки передбачені набагато рідше і тільки на великих станціях.

Сертифікати та необхідні ліцензії

«Delfibus» відповідально ставиться до своїх обов'язків і гарантує високу якість кожної поїздки. Компанія володіє усіма необхідними ліцензійними документами і проводить обов'язковий технічний огляд транспорту, а водії контролюються медичними працівниками. Співробітники компанії є професіоналами і всі офіційно оформлені. На тривалих маршрутах передбачений обов'язково другий водій.