На сьогоднішній день важко собі уявити хоч одну офісну будівлю, яка б не знаходилася під охороною. Крім того, кожен окремий офіс теж забезпечується системою безпеки. Авторитетна охоронна фірма «UA-Bezpeka» є однією з провідних компаній, яка забезпечує безпеку комерційним і житловим площам. Фахівцями організації гарантується надійна по всіх категоріях охорона робочих майданчиків та іншої нерухомості.

Досвідченними спеціалістами встановлюється охорона офісу, яка відповідає найвищим стандартам професіоналізму працівників організації та технологічності використовуваних для захисту засобів. До завдань сервісу включені такі заходи, як моніторинг 24/7 об'єкта, стеження за пересуванням робочого персоналу. Завдяки сучасним системам можливо запобігання витоку комерційної інформації, даних, що відносяться до конфіденційних. Проводиться спостереження за збереженням обладнання підшефного приміщення. Також легше вирішуються нестандартні ситуації:

  • крадіжки;
  • розкрадання;
  • пограбування.

Для забезпечення повного контролю за безпекою слід встановлювати такі типи обладнання, як системи охоронної сигналізації, системи пожежної безпеки, системи, які контролюють доступ, і відеоспостереження. Також встановлюється сигналізація тривоги. Таким чином охорона об’єкту буде максимально надійною.

Охорона житлових приміщень

Треба відзначити, що береться квартира під охорону відповідно до індивідуального договору. Адже системи підбирають під кожну житлову площу з урахуванням її характеристик та побажаннь замовника. Для того, щоб ви були впевнені в безпеці свого житла, організація встановлює такі датчики, як системи руху, відкривання дверей, витоку газу, можливої ​​задимленості, зміни температур, навіть протікання води.

Замовник отримує пульти управління системою і панель контролю.

Компанія гарантує безперебійну роботу систем охорони

У центрі прийому сигналів в режимі 24/7 працює оператор, який відповідає за своєчасну мобілізацію команди швидкого реагування. Тому якщо трапляється нестандартна ситуація, на місце оперативно прибуває група фахівців, яка вивчає об'єкт на предмет проникнення, злому. При необхідності викликається поліція.