Поява на світ кожної дитини – це подія вселенського значення. Адже абсолютно всі малюки наділені від народження неперевершеними здібностями та неабиякими талантами. І хто знає, що може зробити ця дитинка для людства, коли виросте. Якщо й нічого визначного, то доклавши зусиль для її повноцінного розвитку, можна однозначно виховати неординарну особистість закохану у життя.

Щоб малюки чомусь навчились, потрібно створити відповідні умови. Справжня атмосфера дитинства, поваги до свого рідного, віри у самих себе панує у закладі «Веселі та розумні». Цей приватний дитячий садок, де працюють талановиті педагоги, які люблять та розуміють дітей, дає ті знання, вміння та навики, що конче потрібні у сучасному світі.

Важливі особливості закладу

Тут використовують найпередовіші та найдієвіші практики й методики, що дозволяють дітлахам зростати розумними, веселими та щасливими. Усі фахівці мають відповідну освіту. Вони постійно підвищують свою кваліфікацію, відвідуючи курси, приймаючи участь у різноманітних семінарах, вебінарах, майстер-класах, та таке інше.

Скориставшись розділом «Запис на оглядини», що розміщено на сайті закладу, можна якнайшвидше потрапити до садочка мрії. Розподіляються дітлахи до різних груп в яких може знаходитись до дванадцяти осіб. Зарахування відбувається, враховуючи вікову категорію.

Найменша група об’єднує малюків 2-3 рочків. Це «Сонечки», як їх усі називають. Наступна – «Смайлики». Тут знаходяться діти віком від 3 до 4 років. Далі йдуть «Веселята» - 4-5 років та «Розумники» - 5-6 років.

Основні акценти робляться на мовленнєвий розвиток, поповнення словникового запасу, розвиток дрібної моторики. Велика увага приділяється розвиткові наочно-дійового, наочно-образного, абстрактного мислення.

Веб-ресурс

Більш детально про все дізнатися надається можливість на офіційному сайті закладу. На питання дадуть відповідь і компетентні співробітники. Задати їх можна прямо на ресурсі, в онлайн-режимі, заповнивши відповідну запропоновану форму. Також тут можна ознайомитись з враженнями батьків, вихователів, подивитись плани заходів, які планується провести, фотографії дітей у садочку, щоб переконатися у його чудовій атмосфері.