Дністер – це красиве та мальовниче місце, куди хочеться повертатись знову і знову. Річка настільки унікальна, що круїз по каньйону Дністра може стати дійсно незабутнім моментом у вашому житті. Не потрібно далеко їхати, щоб отримати повний спектр емоцій. У нас вдома є прекрасна природа, яка стане окрасою вашого відпочинку. А завдяки компанії «Дністер круїз» зможете побачити всі красоти цього місця хоч завтра. Достатньо просто залишити заявку. Обирайте найзручніший для себе день, та збирайте речі, які можуть вам знадобитись у подорожі.

Чому варто поїхати на каньйон Дністра

Дністер відноситься до відносно мілководних річок, тому звичні лайнери так просто не можуть тут проплисти, але у «Дністер круїз» є спеціальні човни, які прекрасно пливуть навіть у місцях, де не так глибоко. Тому ви можете побачити найбільш мальовничі території.

Круїз по Дністровському каньйону – це відносно новий туристичний маршрут, який ще не встиг набити оскомину, тому гарантовано принесе незабутні емоції. Якщо не маєте інших планів на вихідні, така подорож є прекрасним способом як отримати незабутні емоції не виїжджаючи з країни. Ніяких довгих зборів та переїздів. Щоб потрапити на лайнер достатньо всього декількох годин, і це у найгіршому випадку.

А потрапивши на корабель, ви отримаєте все необхідне для комфортної подорожі. У тому числі всі зручності та смачну їжу. Але давайте виділимо кілька об’єктивних факторів, чому варто поїхати на Дністер:

  • красива природа з унікальними ландшафтами, обривами та скелями, густими лісами;
  • повноводна річка з унікальною, смарагдовою водою, яка переливається наче дорогоцінний камінь під сонячними променями;
  • величезне різноманіття тварин, особливо птахів, які літають прямо над водою, та дозволяють вдосталь собою помилуватись;
  • простора палуба корабля, на якій можна без дискомфорту оглядати всі ці красоти;
  • великі та зручні каюти, де можна буде відпочити після насиченого емоціями дня;
  • камбуз де представлене велике авторське меню, страви з якого можуть сподобатись навіть гурманам.

Така подорож навіває романтичний настрій, дозволяє відпочити від повсякденності. За кілька днів подорожі зможете позбутися від турбот та негараздів робочого тижня. До того ж повторити маршрут можна не тільки на вихідні дні. Подорож доступна і посеред тижня. Це навіть краще, оскільки ціна за тур в будні дні помітно менша ніж на вихідні. Але це не робить таку подорож менш захопливою. Навіть навпаки, ви отримаєте безліч незабутніх емоцій та неймовірних вражень.

Приїздіть сім’ями з дітьми, парами, компаніями друзів чи для романтичного проведення часу. Особливість туру по Дністрі у тому, що він універсальний, тому сподобається всім та кожному. До того ж безсумнівним плюсом такого круїзу є той факт, що біля Дністра є безліч цікавих архітектурних пам’ятників. Наприклад, замки, які навіюють пам’ять про минуле.

На річці кожен ранок з’являється чарівний сріблястий туман. Такий пейзаж важко забути, тому що він вартий того, щоб прокинутись раніше. В теплу пору року можете навіть скупатись у річці, ставши частиною природи. Можна вийти на пляжі, яких біля річки досить багато.  Але навіть якщо погода не дозволяє скупатись, вам все одно не доведеться сумувати.

Каньйон де ви будете подорожувати доволі великий, та проходить через чотири області. У тому числі через Чернівецьку, Івано-Франківську, Тернопільську та Хмельницьку. Довжина каньйону складає 250 км. Тут часто навіть не ловить мобільний зв’язок, тому така подорож є прекрасною можливістю відірватись від повсякденних справ і поєднатись з природою.