Сучасні виробники білизни пропонують найрізноманітніші варіанти, призначені для комфортного проведення часу в будь-яку пору року. Термобілизна для чоловіків дозволяє навіть в найлютіші морози вести активний спосіб життя, не відчуваючи дискомфорту. Термобілизна розроблялася спеціально для збереження тепла і відведення вологи під час активних занять. Основним матеріалом, для виготовлення таких комплектів білизни, є змішані тканини, що складаються з поліестеру, вовни або бавовни.

Різновиди термобілизни для чоловіків

Розрізняють три види чоловічого термобілизни: вологовивідне, теплозберігаюче і комбіноване. Кожен тип вироба має свої переваги та особливості і підбирається в індивідуальному порядку. Вологоввивідна білизна шиється з особливої синтетики, яка дозволяє зайвій волозі швидко випаровуватися і не затримуватися на поверхні тіла. Таким чином, зберігається постійна температура. Для особливих суворих кліматів розроблена чоловіча білизна з теплозберігаючими властивостями, яка зберігає тепло і створює комфортне середовище в самих низькотемпературних кліматичних умовах. Теплозберігаюча білизна рекомендується тільки для чоловіків, які ведуть малорухливий спосіб життя, але не для активних спортивних занять.

Перевага комбінованих комплектів білизни

Найбільш універсальним і затребуваним видом чоловічої білизни є комбіновані варіанти, що складаються з двох шарів. Подібні комплекти мають відразу дві властивості: вони одночасно пропускають вологу і зберігають тепло. Такий ефект досягається завдяки інноваційному матеріалу, коли зовнішній шар тканини сприяє збереженню температури, а її внутрішній шар безперешкодно виводить зайву вологу.

Особливості різних матеріалів

Деякі виробники додають в матеріал для виробництва білизни шовкову нитку, яка сприяє кращому обліганню тіла. Якщо матеріал містить еластан або лайкру, така білизна є більш зносостійкою та довговічню. Чоловіки, схильні до алергічних проявів, повинні вибирати термобілизну з натуральної бавовни, яка також володіє антистатичним ефектом. Завдяки величезному асортименту різних видів, типів і моделей білизни, кожен може підібрати для себе найбільш прийнятний варіант, що відповідає його індивідуальним особливостям і перевагам.