Наявність якісного кухонного обладнання значною мірою впливає на продуктивність праці. Це стосується не тільки домашніх умов, коли господиня, маючи універсальні пристрої, витрачає значно менше часу і сил на приготування їжі. Особливу цінність потужні машини й апарати мають у промислових установах, закладах громадського харчування.

Одним із пристроїв, що допоможе приготувати багато різних страв є м'ясорубка. Великий асортимент від різних виробників пропонує фірма Enjoy-Trade. Скориставшись сайтом компанії й погортавши електронний каталог товарів, можна вибрати чудовий апарат, що зробить роботу на кухні легкою та більш результативною.

Особливості вибору

Підбираючи такий прилад, як м’ясорубка, слід звертати увагу на деякі критерії. Особливе значення має продуктивність установки. З цього приводу можна виділити три основних варіанти. Це пристрої, що перероблюють сировини від 20 до 50 кг/год. Наступний ряд - від 50 до 150 кг/год. Деяким підприємствам підійдуть більш потужні машини, які за годину перемелюють від 150 до 300 кг.

Ще одна важлива характеристика – принцип подавання сировини. За цими ознаками відрізнять автоматичні та ручні. У автоматичних передбачено спеціальний резервуар, куди закладається матеріал, призначений для переробки. В ручних, відповідно, подача відбувається вручну.

Вибираючи пристрій, необхідно зважати на особливості його підключення до електромережі. Бувають професійні установки, що потребують напруги 380В. Це може викликати деякі незручності. Якщо напруга в мережі стандартна, тобто 220В, то, звичайно ж, треба вибирати м’ясорубку розраховану саме на цей показник.

Має значення наявність допоміжних функцій, кількість та розмір комплектуючих частин, матеріал, з якого їх зроблено. Обладнання повинно мати спеціальні запобіжники, бути безпечним, легко розбиратися. Врахувавши усі характеристики, можна підібрати якісну м’ясорубку, яка буде служити довго та надійно.

Як придбати?

Сьогодні дуже популярно робити покупки через замовлення в онлайн-магазинах. На віртуальному майданчику Enjoy-Trade придбати м’ясорубку дуже просто. Варто лише заповнити відповідну форму заявки. На виниклі питання відповіді дадуть оператори по телефону.