Працівники аграрної промисловості знають, як важливо не тільки вчасно провести посадкові роботи, але і правильно доглядати за рослинами, забезпечити регулярний полив, захист від бур'янів і шкідливих комах. Аптека Садівника - це онлайн-магазин, який реалізує, для всіх власників земельних і дачних ділянок, ефективні засоби захисту рослин від шкідників і різних захворювань. Торгова марка володіє власними виробничими потужностями та лабораторіями.

Пріоритети розвитку торгової марки «Аптека Садівника»

Досвідчені фахівці займаються дослідницькою роботою в науково-дослідному центрі й створюють інноваційні кошти, а також оригінальні препарати, що допомагають збільшувати врожайність і захищати сільськогосподарські рослини. Головними напрямками розвитку є не тільки розробка і випуск засобів для підвищення якості продукції, але і дослідження, а також впровадження нових сортів. Крім того, спеціальна група проводить постійні дослідні роботи з вивчення складу грунту, її якостей і нових технологій.

Як підвищити врожайність

Стимулятори росту і гербіциди, родентициди та інші препарати – це лише невеликий перелік спеціальної хімічної продукції, яка реалізується в онлайн-магазині. Продукція цієї компанії дає можливість кожному фермеру або власнику невеликого земельної ділянки домогтися значного збільшення врожайності. Цей показник може досягати від тридцяти до п'ятдесяти відсотків. Завдяки інноваційним досягненням в даній області, аграрії гарантовано отримують стабільне підвищення врожайності. Заощаджується час, матеріальні ресурси і мінімізується важка фізична праця.

Закладаємо новий сад

Крім того, у великому каталозі можна підібрати і замовити плодові дерева для свого саду, великий асортимент городніх рослин, декоративні культури і ягідні чагарники. Кращі сорти редиски і томатів, перцю, капусти і кабачків, а також інших овочевих культур можна підібрати для конкретного клімату та особливостей вашої земельної ділянки, які залежать від технічних характеристик ґрунту. Тут можна придбати саджанці для закладання майбутнього саду або купити кілька нових кущів малини, винограду, смородини або полуниці, щоб забезпечити одержання врожаю протягом всього літнього сезону.