Для отримання якісного і рясного врожаю, необхідний цілий комплекс заходів. Це не тільки хороші кліматичні умови, правильний регулярний полив, захист рослин від шкідників і хвороб, а й хороший якісний насіннєвий матеріал. Купити насіння можна на офіційному сайті компанії «Агро Експерт», яка є експертом в цій галузі, реалізує посівний матеріал високої якості, регулятори росту рослин, мінеральні добрива та засоби захисту від перевірених і надійних світових брендів.

Особливості білого сорго

Сорго, соняшник, кукурудза і цукровий буряк, озимий ячмінь, рапс і пшениця - це невеликий перелік насіння, які можна купувати у компанії і отримувати високий урожай. Залежно від кліматичних умов, якості грунту і індивідуальних потреб, можна замовляти зерновий гібрид сорго різних сортів. Сорти білого кольору відрізняються високим урожаєм, стабільністю і інтенсивністю. Воно невибагливе у вирощуванні і стійке до стресових умов. Даний гібрид може бути використаний для переробки на крупи та у інших харчових галузях, так як не містить таніну.

Різновиди гібридів сорго

У великому каталозі компанії «Агро Експерт» пропонується насіння силосного цукрового сорго, який рекомендується в якості альтернативної енергетики, а також використовується для відгодівлі сільськогосподарських тварин. Даний вид рослини має тривалий сезон дозрівання і довго залишається молодим і соковитим. Він відмінно переносить затяжну посуху і може вирощуватися разом з кукурудзою. Сорго червоного кольору рекомендується використовувати на малородючих ґрунтах і місцях, схильних до солончаків. Даний сорт, найчастіше, застосовують для посіву в північних і західних областях країни. Він стійкий до більшості хвороб і невибагливий у вирощуванні.

Різноманітність каталогу послуг

Компанія "Агро Експерт" пропонує широкий комплекс послуг для сільського господарства. Крім насіння, тут можна придбати засоби захисту рослин, а також добрива і мікродобрива для сільськогосподарських культур, біостимулятори росту, поверхнево-активні речовини для поліпшення аграрних якостей грунту і рослин, а також різні види сільськогосподарської техніки та запасні вузли до неї.