Перш ніж звернутися у банк за кредитом, слід чітко уявляти, що станеться, якщо позикові кошти не будуть повернуті вчасно. Також дуже важливо розуміти, як захистити права на своє нерухоме майно, якщо ти в силу різних обставин опинився боржником. Мабуть, найбільш грамотні відповіді може дати адвокат по кредитах Д.Л. Касьяненко, сайт https://www.kasyanenko.com.ua/, що спеціалізується в цій сфері юриспруденції. Тут же можна дізнатися, як не допустити арешт майна та його відчуження на користь третіх осіб.

Ефективний захист боржників від кредиторів

Сьогодні ми можемо спостерігати, як з кожним роком в судах зростає число суперечок, пов'язаних з невиконанням грошових зобов'язань. Найчастіше це пов'язано з оформленням споживчих кредитів та іпотеки. Оскільки фінансова ситуація в Україні, так само як і в світі, нестабільна, фінансовий стан людей погіршується. Це призводить до прострочення платежів по кредитах і, як наслідок, судам з баками. Якщо мова йде про іпотечні заборгованості, тут найголовніше - зберегти квартиру, особливо якщо вона є єдиним нерухомим майном сім'ї. Допоможе в цьому грамотний адвокат Київ, якого можна знайти на зазначеному вище сайті.

У кредитних і, зокрема, іпотечних справах судова система має безліч законодавчих прогалин. Тому так важливо, щоб за справу взявся адвокат з досвідом, який добре розбирається в даному питанні. Послуги юриста в суді вкрай важливі для боржника, що бореться за своє майно. В даному випадку грамотний адвокат зробить все можливе, щоб договір іпотеки або кредиту був визнаний недійсними. Для цього їм будуть подані позови про захист прав власності. Такі дії є найбільш виправданими і поширеними. Саме вони здатні привести до відстоювання інтересів клієнта.

Своєчасна допомога юриста

Зрозуміло, що при виникненні суперечок, що стосуються збереження / відчуження заставного майна, для боржника в першу чергу важливо зберегти це майно. Юридична компанія в Києві «Касьяненко і партнери» зробить все можливе, щоб захистити своїх клієнтів. Безумовно, на перший погляд ситуація з банком і наданими їм кредитами є для боржника абсолютно програшною, і все ж поборотися варто.

Юридична консультація в Києві допоможе клієнту зрозуміти свої сильні та слабкі сторони і вибудувати план подальших дій. Дійсно, грамотний юрист має свої секрети, що дозволяють вирішити суперечку на користь боржника. Тут же можна отримати юридичні консультації для бізнесу, зокрема, пов'язані з кредитуванням.