60d3b26c4b15e.jpg

Давно хочеш зібрати вдома друзів і весело провести час? Шукаєш ідеї для захопливого родинного вечора? Чи, може, нарешті вихідні, й хочеться якось по-домашньому і водночас незвично їх провести? Тоді лови унікальну пропозицію від Retromagaz! Прокат Sony Playstation 4, у комплекті з додатковим джойстиком і трьома іграми, - всього за 350 гривень на день!

Чому тобі це варто спробувати?

Чудова ідея для дружніх посиденьок

Якщо ти не плануєш часто грати на приставці, але давно хочеш зібрати своїх друзів за цікавою грою, прокат - це ідеальне і справді доступне рішення! Разом бийте рекорди в Just Dance, вигравайте кубок у Fifa і ганяйте у Need for Speed!

Це зручно

Довго не можеш вибрати консоль? Не знаєш, чи сподобається тобі нова гра, і не можеш зважитися на покупку? А ти візьми напрокат і спробуй! У процесі гри ти точно зрозумієш, що саме тобі потрібно.

Звичайно, можна все спробувати і в магазині. Але вдома, у невимушеній атмосфері, разом із друзями чи родиною, пробувати значно цікавіше.

Це вигідно

Що ж вибрати - Sony Playstation 4 чи Xbox One? Навіть якщо у майбутньому ти плануєш придбати консоль, але не маєш певності, яка з них тобі підійде, краще спробувати, аніж потім шкодувати. Купуй лише те, у чому на 100% упевнений!

Окрім цього, прокат - це чудовий спосіб пограти у якусь новеньку цікаву гру і не викладати за неї кілька тисяч. Позбав себе мук вибору, - просто візьми гру (чи кілька ігор) напрокат, і грай!

На прокат від 3 днів діють знижки!

Лови знижки! Бери напрокат ігровий комплект (консоль, додатковий джойстик і гра) чи просто гру на 3 дні й отримай знижку 40%! Бери на 7 днів - лови -50%! Бери на 14 днів і тримай спекотну знижку 60%!