Одним з найпопулярніших підлогових покриттів є ламінат. Він представлений в широкому асортименті, буває різних кольорів, класів зносостійкості і відрізняється експлуатаційними характеристиками. За посиланням https://1floor.com.ua/catalog/laminat/ можна вибрати якісний ламінат за доступною ціною від відомих виробників.

Компанія 1 FLOOR пропонує великий вибір підлогових покриттів, надає гарантію якості і надійності від офіційних виробників. Консультанти допоможуть підібрати підлогове покриття, враховуючи потреби покупця.

Доставка виконується швидко по всій території України перевіреними перевізниками. Оформити замовлення можна на сайті будь-яким зручним способом, оплатити готівкою при отриманні або за безготівковим перерахуванням коштів. Для виготовлення виробники використовують якісні матеріали та новітні технології.

Види і характеристики ламінату

Ламінат являє собою багатошарову дошку, яка виготовляється з продуктів деревообробної галузі і полімерних матеріалів. Для підвищення міцності і зносостійкості наноситься смола в кілька шарів.

Завдяки великій різноманітності фактур, відтінків і дизайну підібрати відповідне покриття для підлоги не складе особливих труднощів. Ламінат відрізняється кольором, розмірами дошки, товщиною, класом зносостійкості, способом з'єднання, виробником і вартістю.

З огляду на клас стійкості до зношування, покриття буває для побутових і комерційних приміщень. Дошки з'єднуються між собою різними способами: замковий, клейовий і комбінований.

В основному, використовується замковий спосіб, при якому дошки з'єднуються між собою за рахунок пазів і шпильок. При необхідності можна легко замінити пошкоджену панель без демонтажу всього підлогового покриття.

При виборі такого покриття слід враховувати тип приміщення і рівень прохідності людей. Для кімнат з підвищеною вологістю (ванна, туалет, кухня та ін.) варто вибирати вологостійкий ламінат. Покриття може імітувати не тільки дерево, але і камінь, шкіру та інші матеріали. За вартістю розрізняють ламінат бюджетний, середнього і преміум класу.

Головні переваги ламінату

До основних переваг ламінату відносять наступне:

  • естетично привабливий зовнішній вигляд;

  • дерев'яна фактура;

  • простий спосіб монтажу;

  • невимогливий догляд;

  • надійність і міцність покриття;

  • рівна поверхня;

  • тривалий термін експлуатації;

  • доступна вартість.

Перед укладанням необхідно підготувати поверхню підлоги, вона повинна бути рівною і чистою. Крім ламінату, особливим попитом користується паркетна дошка. Замовити її можна за посиланням https://1floor.com.ua/catalog/parketna-doshka/, де представлена ​​якісна продукція від надійних брендів.

Це натуральний матеріал з багатошаровою структурою, головними перевагами якого є екологічність, практичність, довговічність, благородний зовнішній вигляд, простий монтаж, оригінальна фактура та ін.