Ринок нерухомості в Україні в цілому, і у Львові зокрема, на відміну від економіки, останнім часом знаходиться в хорошому стані, зростає, а на квартири в новобудовах є хороший попит.

Вся справа в тому, що вартість квартир у Львові останнім часом падає, тому саме зараз раціональніше вкладати свої гроші, чим і займається велика кількість людей з яким-небудь стартовим капіталом. Особливою популярністю користуються новобудови, які львів пропонує чи не на кожному кроці. У їх відношенні, звичайно, є деякі ризики, але якщо підходити до вибору підрядника з розумом, можна уникнути небажаних моментів і, навіть, можливої «заморозки» будівництва.

Квартири первинного ринку

Вибираючи квартири у Львові, потрібно звертати увагу на такі основні параметри:

  • район, де розміщена квартира, показники розвиненості його інфраструктури;
  • імідж компанії забудовника;
  • інженерні комунікації;
  • деталі й особливості архітектурної складової проекту;
  • поверх, на якому розміщується квартира.

Продаж квартир у Львові - це бізнес, в якому саме ці параметри важливо вивчати і робити на них ставку. Адже ґрунтуючись саме на цих параметрах покупець в більшості випадків вибере той чи інший варіант.

Квартири від забудовника

У цьому сегменті ринку квартира купується дуже рано, мало не на стадії планування. І, відповідно, ризик того, що будівництво буде заморожено, або не пройде перевірку - неймовірно великий. Варто також враховувати економічні реалії і розуміти, що ситуація зі зведенням тієї чи іншої багатоповерхівки може помінятися протягом декількох днів.

Через таку велику кількість ризиків вартість житла на такій стадії забудови дуже низька, що привертає як недосвідченого покупця, так і розважливого інвестора.

Головним параметром при покупці такого житла на стадії будівництва є надійність забудовника. Важливо знати, що компанія, якій ви довірилися, має великий досвід і хороший імідж в цій сфері.

Також потрібно дізнатися про гарантії, які вам надає підприємство, що займається будівництвом і продажем квартир у Львові. Потрібно добути інформацію про реальні відгуки клієнтів фірми забудовника. Зібравши всю вищенаведену інформацію, покупець зможе знайти дійсно потрібний йому варіант.