Подорож в іншу країну - це найкраще проведення відпустки або тривалих вихідних днів. Здійснити давню мрію вам допоможе туристична агенція Ковель, яка пропонує скористатися великим каталогом і підібрати тур, відповідний вашим бажанням і матеріальним можливостям. Туристична компанія «Атлант Тур» надає можливість побувати в самих незвичайних місцях і містах, отримати масу яскравих вражень і позитивних емоцій. Завдяки онлайн-сервісу, потенційний клієнт може вибрати і забронювати в домашніх умовах будь-яку цікаву туристичну поїздку.

Пріоритети туристичної компанії

Агентство постійно розширює сферу своїх послуг, оновлює щодня інформацію в каталозі і працює над дотриманням високоякісного сервісу. Коректні і уважні менеджери компанії допоможуть зробити правильний вибір і підкажуть найбільш прийнятний варіант відпочинку, відповідний вашим критеріям. Важливими перевагами агентства є наступні моменти:

  • -персональний підхід до кожного замовника;
  • - максимальна інформованість потенційного замовника про всі доступні напрямки і відкриті тури, надання відгуків про незнайомі місця та країни;
  • -гнучка цінова політика компанії, надання накопичувальних бонусів для постійних клієнтів.

Вибираємо «гарячий тур»

Вибрати недорогий тур в Єгипет з Ковеля можна на офіційному ресурсі компанії http://www.atlanttour.com.ua/egipet/ Досить відвідати сторінку компанії і скористатися простим пошуковим алгоритмом. Потрібно вказати бажаний напрямок або точку вильоту, дату відправлення, період відпочинку і кількість дорослих людей. Якщо передбачається поїздка дитини, слід також вказати його вік. Завдяки такому сервісу, як «гарячий тур», ви зможете реально заощадити до тридцяти відсотків від вартості путівки власних фінансових коштів.

Адміністрація компанії пропонує підписатися на розсилку, щоб постійно отримувати «свіжі» пропозиції про найбільш вигідних туристичних маршрутах. Подібним варіантом можуть скористатися пари, для яких не принципова точна дата вильоту і повернення. Головне, підібрати комфортний відпочинок за прийнятною ціною.