Кухня – це головне місце зустрічі родини за дружнім сніданком, обідом чи вечерею. Більше того, всіх гостей зустрічають теж саме там з: ароматною кавою під тортик, чи пирогом від матусі з чаюванням та теплими бесідами. Саме на кухні, сконцентровані всі зусилля жінки для родини. 

    Кухня – це також обличчя кожної жінки. Тому, питання планування кухні, або ж вирішення питання про покупку нових меблів для неї – добре вивчається і має ряд нюансів. Знаючи правила підбору меблів, можна отримати гарний результат. 

    Головним елементом кухні являється обідній стіл. Саме за ним всі збираються та отримують задоволення від апетитної їжі. Якщо стіл буде підібрано вдало, буде виконано головне завдання – комфорт та затишок для сім’ї та її гостей. А що може бути краще щасливих та простих моментів?! Душевний комфорт родини починається навіть з вдало продуманих дрібничок. Адже, наша сім’я- це надійний тил, який завжди нас підтримає та любить нас такими, якими ми є! Тому, завжди хочеться порадувати всіх рідних без виключення, всіма можливими моментами. 

 

2oJqgm4WsllZhSf18eLz1qxjCLe6EDjpiSnt81wVeyidSLlbZ2L7umv6Q5PnFrkQuFTCpubXmityjnTMy49tX1ATOpBTOlOF8K-XkMOLtBiHSW6WL1cFh921B1ZeZ4U8k3isMdyb

    Самими популярними видами обіднього столу є: дерев’яні столи, столи з металу та скла. Вони характеризуються високою якістю. Також користуються попитом  вироби з ДСП та МДФ. В магазинах Юск Ви знайдете великий асортимент столів. Не тільки якісних, але й доступних за ціною. Окрім того, за допомогою каталогу Юск Ви можете обрати будь-якого типу стільці, які за дизайном підійдуть до вашого столу. 

Всi види виготовляються з дотриманням перевірених часом технологій, що дозволить кожному покупцю насолоджуватись покупкою та не думати про наслідки від покупки ранiше невiдомого для себе в користуваннi виробу. А думати лише про вподобання та стиль кухнi.

    Наприклад: стіл із дерева – це довговічний та міцний варіант, за яким дуже легко доглядати. Це найкращий класичний вид! Адже, дерево при виробництві дуже добре просушується та завжди виглядає гарно в будь-якому інтер’єрі. Скляні моделі з металевими або кованими ножками вдало вписуються в різні стилі, починаючи від класики закінчуючи хай-теком. Вони зносостійкі, універсальні, стійкі до перепадів температури, екологічні та оригінальні. Стосовно металевого виду, то варто відзначити такі переваги як: довговічність, великий вибір конструкцій, правильна обробка від корозії та компактність.

    Столи ДСП та МДФ – це бюджетні та поширені види столів, які мають певні схожості та відмінності. Але найбільшими перевагами обох столів вважаються: зносостійкість, естетичність, легкість в обробці, вологостійкість та доступна ціна.

eHDMtZip_JYcuIr1TzfG6HWrpAqBwptcL8KqQQ6O5vdE4PCe3h8x5y3rIJLsY-rHbPnuW-0qR8AkzqsJPuGrnaDsiFwTVNr_u4a1vzekrQgzwproitwqsVJVB3KjI0WxvL9eyyRyLbEAddOZQw

Головні правила при виборі обіднього столу

    Головними критеріями при виборі столу є: розмір, матеріал стільниці, матеріал корпусу та його форма. І тут, меблевi магазини можуть представити такі моделі,  в яких легко розгубитися. Всі вони матимуть свої переваги. Адже, більшість виробників вдосконалюються з року в рік та збільшують свою продукцію новинками. 

Обідні столи також відрізняються комплектацією та кольором. Невелику кухню краще доповнювати пастельними тонами, а простору – глибокими, граючими відтінками. І пам’ятайте: вибір меблів не може бути правильним або неправильним. Адже, все залежить тільки від вашого смаку! Головне обирати з душею та  обрати правильно магазин.

П’ять основних правил стануть також в нагоді при виборі обіднього столу:

  1. Перш за все, зверніться до продавця-консультанта в магазині та зазначте площу своєї кухні. Для кращого вибору вам представлять також каталог з моделями на складі та покажуть всі моделі в магазині.
  2. Краще обирати стіл під загальний дизайн кухні.
  3. Ознайомтеся з матеріалом столу, перевагами та недоліками, а також виробником. 
  4. Подумайте, які стільці ви хочете під нього підібрати. 
  5. Дуже важливий критерій – це кількість людей за столом. Наприклад, не має потреби у великому столі, якщо окрім родини ви не плануєте проводити посиденьки з друзями чи знайомими.
  6. Продумайте як ви його буде ставити.

Пiсля виконання правил, отримайте насолоду від покупки разом з родиною, за емоційно-теплою вечерею!