Кулінарія - це найпопулярніший та затребуваний напрямок у великої частини населення. В інтернеті доступні тисячі різноманітних рецептів, якими хочуть здивувати їх автори. Дізнавшись ближче рецепти Евгена Клопотенка, ви здивуєтеся їх доступності та простоті. Відомий шеф-кухар, який пройшов всі етапи становлення, починаючи свою кар'єру з роботи офіціанта, розробив власний блог приготування їжі для щоденного харчування. Сучасні тренди вимагають ставитися до їжі більш осмислено, не перевантажуючи своє меню важкими і недоступними рецептами, уникати консервантів, майонезів та інших подібних інгредієнтів.

Хто може готувати за рецептами Клопотенка

Варто відзначити, що всі пропоновані рецепти кухар готував і перевіряв на собі, вони доступні і придатні для домашнього харчування. Євген Клопотенко пропонує рецепти, для яких не потрібне спеціальне навчання або особливі навички. Досить самих традиційних прийомів і невеликої кулінарної практики. Його страви можуть приготувати молоді мами, які перебувають у декретній відпустці і дружини з невеликим практичним стажем. Навіть тата, які хочуть надати допомогу своїй половинці, без праці освоять техніку будь-якої страви з блогу шеф-кухаря.

Основний кулінарний пріоритет від шеф-кухаря

Перевагою даного сайту є оригінальна ідея, звичайні і доступні інгредієнти, простота приготування і найпростіша рецептура. Крім того, Євген поділиться деякими кулінарними секретами і дасть поради щодо правильного вибору інгредієнтів. Важливим є те, що найпростіші рецепти відрізняються від звичайних, будь-якою оригінальністю, яка завжди буде виділяти саме ваше блюдо. Основне правило відомого автора - максимальна користь від їжі і відсутність важких компонентів, таких як магазинні соуси, майонези і різні консерви.

Готуємося до свята

У цьому блозі ви знайдете багато рецептів, які можна приготувати для святкового столу. Тим більше, що всі страви готуються швидко і не потребують великих фінансових витрат. Трохи вільного часу, любов до кулінарії і ваше бажання допоможуть створити з простого набору продуктів такі шедеври, які запам'ятаються вашим гостям. Дивовижна айва, запечена з картоплею і популярне м'ясо по-французьки, оригінальний салат з креветками і соусом вінегрет, закуска з апельсинів з кінзою бутерброди з арахісовим пастою і оселедцем - це лише невелика частина того, чому можна навчитися у Євгена Клопотенка.