Ще кілька років тому вітчизняні компанії орендували автонавантажувачі зазвичай тільки у випадках, коли виникала потреба у виконанні разових підйомно-транспортних робіт, але останнім часом оренда навантажувачів стала все частіше практикуватися навіть великими компаніями, власники яких вважають за краще не утримувати власний парк складської техніки і штатних співробітників для її обслуговування, а користуватися послугами сторонніх організацій, що надають автонавантажувачі в оренду.

Адже такий вибір дозволяє не тільки позбутися багатьох проблем, але ще й економити кошти. У власників підприємства відпадає необхідність витрачати значні суми на покупку навантажувачів, їх сервісне обслуговування та ремонт, а також наймати й оплачувати працю водіїв-операторів і фахівців-ремонтників (або послуги ремонтної фірми), закуповувати запчастини тощо. Цілком очевидно, що набагато простіше та вигідніше замовити послугу оренди навантажувача «під ключ» у солідній спеціалізованій компанії.

У такому випадку можна вибрати автонавантажувач будь-якої бажаної моделі, з найбільш бажаними техніко-експлуатаційними характеристиками та комплектуючими (для виконання певних робіт на конкретній ділянці); при його поломці компанія-орендодавець зобов'язується у найкоротший термін надати на заміну іншу аналогічну машину; само собою зрозуміло, що орендодавець забезпечує своєчасне сервісне технічне обслуговування та поточний ремонт складської техніки, котра здається в оренду.

Оренда навантажувача в Україні з досвідченим водієм-професіоналом дозволяє максимально швидко й ефективно виконувати задачі по підйому, транспортуванню, складуванню всіляких вантажів, і при цьому керівництво підприємства-орендаря може бути впевнене у тому, що навіть нестандартні та крихкі вантажі будуть неушкодженими.

У київській компанії «Денал Груп» пропонуються в оренду сучасні високопродуктивні моделі автонавантажувачів з різними типами двигунів:

  • газовими;
  • газ/бензин;
  • бензиновими;
  • дизельними;
  • електричними.

Також наявні машини розрізняються по граничній вантажопідйомності, висоті підйому, габаритним розмірам, швидкості пересування та підйому вантажів, комплектації та деяким іншим параметрам. Тому орендарям можна без проблем зробити оптимальний вибір навантажувача, здатного найкращим чином впоратися з наявними завданнями.

автонавантажувач

Сайт «Денал Груп» - https://denal.com.ua