Серед усіх транспортних послуг, вантажні перевезення є одним з найбільш затребуваних і популярних напрямків. Щодня тисячі людей здійснюють квартирні переїзди, змінюють офіси, вивозять будівельне сміття після ремонту, відправляють великий і габаритний багаж в інші міста, а також самі переїжджають в різні населені пункти, міста і країни. Завдяки послугам транспортної компанії "Інка-Транс", можна швидко і недорого перевести багаж будь-якої складності та обсягу по місту Києву, не витративши на цей процес багато часу і фінансів, та не переживаючи за збереження і цілісність вантажу.

Різноманітність і особливості транспортних засобів

Сучасне транспортне спеціалізоване підприємство володіє власним парком транспортних засобів різної вантажопідйомності і місткості, що дозволяє вибирати найбільш оптимальний варіант переміщення вантажу і не переплачувати за зайвий обсяг. Крім того, подібний підхід дозволяє отримати сервісну послугу з найбільш оптимальною ціною. Кожен вид транспорту відрізняється не тільки вартістю послуги за одну годину оренди, але і розміром оплати за подачу автомобіля, а також ціною одного кілометра перевезення за містом.

Замовляємо вантажників

При необхідності, можна завжди замовити послуги кваліфікованих вантажників, які акуратно, оперативно, дбайливо виконують свою роботу, використовуючи всі необхідні додаткові пристосування для забезпечення стійкості багажу і його цілісності при перевезенні. Досвідчені працівники можуть занурити і гарантовано налаштувати негабаритний вантаж, офісну техніку, великогабаритні меблі, піаніно, будівельні матеріали і товар зі складу. Кваліфіковані вантажники не тільки допоможуть безперешкодно винести і занурити необхідні речі, а й збережуть ваше здоров'я.

Пріоритети транспортної компанії

Перевагою транспортної компанії є комплексний підхід до вирішення поставленого завдання. Менеджери компанії підберуть найбільш оптимальний варіант для кожного конкретного випадку, а також розрахують швидкий і економний маршрут прямування. Незалежно від обсягу багажу, транспортний засіб завжди подається вчасно, в обумовлений період часу. Завдяки величезному автопарку, підприємство приймає заявки на перевезення будь-яких матеріалів, а також доставку арматури, дощок, сантехніки, щебеню, цегли і будь-яких сипучих матеріалів. Для отримання більш докладної інформації, можна завжди зв'язатися з черговим диспетчером і отримати кваліфіковану консультацію з усіх виникаючих питань.