Не знаєте, що обрати, коли потрібна доставка суші Рівне? Або вирішили щось змінити та спробувати пропозиції від нових закладів міста. У будь-якому разі потрібно обрати найкращих. Смачнющі роли та суші, гарні страви японської кухні, на жаль, запропонувати можуть зараз не всі. Але ті заклади, які уважно ставляться до своєї роботи, дійсно вражають асортиментом страв та кількістю послуг.

Обои фон, палочки, суши картинки на рабочий стол, раздел еда - скачать

Суші Мастер

Список найкращих завжди має мережу Суші Мастер. Цей заклад дійсно один з відомих та затребуваних у клієнтів. Тут дуже багато різноманітних страв японської та азійської кухні, чудовий сервіс та гарантія швидкої доставки. І в жодному разі клієнти не отримають не свіжу їжу.

Суші Мастер працює з доставкою додому або в офіс. Вказати можна будь-яку адресу, кур`єри чудово знають місто та швидко приїдуть туди, куди запрошують клієнти. Важливо, що доставка відбувається безкоштовно за умови замовлення страв на мінімальну суму. Вона становить від 200 гривень, тому для всіх клієнтів виконання цієї умови не складне.

У Суші Мастер можна отримати додаткові знижки. мережа пропонує клієнтам чудові акції. Вони є постійно, особливо знижки на сети. Асортимент періодично змінюється, акційні пропозиції оновлюються, але все одно можливо отримати приємну ціну на сет. А для тих, хто вирішив святкувати свій день народження з меню від Суші Мастер, заклад пропонує чудову знижку у розмірі 20% за замовлення.

До всього обов’язково потрібно додати відмінний асортимент страв. Тут є супи та воки з різними додатками, багато ролів та суші, які пропонують окремо або складають у сети. Також є салати та закуски. А для тих, хто не уявляє своє життя без солодкого, ресторан може запропонувати чудові десерти, які готують також за японськими рецептами.

Квадрат суші піца

Заклад поєднує роли та піцу, тому він також досить відомий серед містян. Рецепти тут чудові, а сушисти готують з любов`ю. Тому смак будь-якого замовлення вражає надовго та змушую повертатися сюди за новим замовленням.

Ресторан пропонує гарний сервіс. Тут можна періодично натрапити на знижки та акції, які дозволяють заощадити. Також можна не перейматися за доставку, бо кур’єри привозять усе досить швидко. Що стосується гарячих страв, для них кухарі використовують спеціальні упаковки, які довгий час зберігають тепло.

Sushi Zoom

Перевага закладу в тому, що тут клієнтам пропонують тільки роли та суші. Їх можна придбати окремо або у сетах, які також запропоновано у великому виборі. Можна отримати знижки, для цього не забувайте переглядати спеціальні пропозиції. ресторан часто пропонує гостям замовити акційний сет, який час від часу змінюється.

Доставка швидка, якість послуг відмінна. Рецепти тільки найкращі, як і інгредієнти, які використовують ресторан. Це легко пояснює чому суші-бар має такий попит серед клієнтів – бо гарна якість цінується завжди. А тут пропонують саме її.