Щоб власний бізнес був успішним і постійно розвивався, необхідно постійно знаходити нові рішення, оновлювати ідеї і використовувати інноваційні методики. Професійні курси MBA , які відкриваються на базі Львівської школи бізнесу, дають можливість сформувати власну стратегію розвитку та навчитися планувати на кілька років вперед. Програма курсів дасть вам розширені знання з приводу того, як можна вигідніше трансформувати власну компанію і встояти перед з'являющимися непередбаченими ситуаціями, а також зробить з вас безсумнівного лідера з новими поглядами і підвищеною довірою колективу.

Особливості навчальної програми

Програма курсів розроблена для тих, хто хоче використовувати всі можливості для збільшення потенціалу своєї компанії, а також для керівників, які можуть приймати важливі напрямки їх розвитку. Програма, яка стартує восени цього року, розрахована на двадцять два місяці. Вона буде викладатися українською та англійською мовами. Зареєструватися можна буде завчасно в онлайн-режимі.

Пріоритети програми

Навчальна програма для бізнесу має багато пріоритетів. Вона передбачає індивідуальний підхід навчання в невеликих групах, що забезпечує максимальну увагу і взаємодію з викладачем. Під час навчання передбачений навчальний тур в одну з країн, яка динамічно і успішно розвивається. Ви зможете відвідати кращі університети цих країн і найуспішніші бізнес школи, а також ознайомитися з культурою різних народів.

Умови навчання

Курси передбачають можливість розробити власний бізнес проект і впроваджувати інноваційні ідеї в свою компанію. Навчальний процес проходить в корпусах Українського католицького університету, який розміщується у Львові. Для іногородніх студентів надаються комфортні кімнати готельного типу, які розміщені на території університету. Після закінчення навчання всі випускники отримують доступ до міжнародної мережі Alumni LvBS, яка об'єднує професіоналів високого рівня в різних областях науки і техніки, а також в сфері інноваційних рішень і підприємництва. Викладацький склад курсів складається з професорів і відрізняється високим професіоналізмом, реальним досвідом, великими науковими знаннями і впровадженням нових ефективних методик, які з'являються в світі.