Послуга оренди автомобіля вперше з'явилася в Америці, але досить швидко набула популярності по всьому світу. Виявилося, що тимчасове користування чужим транспортом – це не просто зручно, але й вигідно. Якщо з якихось причин ви не маєте власного автотранспорту, то орендоване авто може обійтися набагато дешевше, ніж постійні виклики таксі. До того ж, воно забезпечує повну свободу пересування.

Якщо взяти до уваги ще й той факт, що перед орендою ви вибираєте саме ту модель/марку машини, яка вам потрібна, то прокатні послуги стають ідеальним варіантом для організації подорожі. Автомобіль в оренду виручить і в тому випадку, якщо власне авто вимагає термінового ремонту. Все це пояснює затребуваність послуги на території нашої країни.

Як відомо, попит народжує пропозицію. Тому, збираючись орендувати ТЗ, іноді дуже складно зупинити вибір на одному конкретному прокатнику. Щоб допомогти тим, хто бажає взяти авто напрокат, ми створили невелику підбірку найбільших та найпопулярніших компаній України, що встигли зарекомендувати себе як надійні.

7Cars

На ринку України компанія 7Cars працює 7 років. За цей час вона змогла посісти лідируючі позиції серед прокатних сервісів, розширивши свій автопарк до більш ніж сотні авто різного класу. «Економ», «Стандарт», «Бізнес», «Люкс» – компанія пропонує автомобілі на будь-який смак та запит. Працює гнучка система тарифікації: для оренди без водія – подобово, з водієм – за годину чи кілометраж пробігу. Крім стандартної послуги оренди, цей сервіс також надає послуги трансферу VIP-класу: вам не лише запропонують транспортування в аеропорт на сучасному авто підвищеної комфортності з водієм, але й за необхідності забезпечать екскурсійний супровід.

Оскільки головна місія компанії полягає у забезпеченні комфорту своїх клієнтів, сервіс багатий на додаткові послуги та опції: за необхідності обране вами авто може бути обладнане навігатором, дитячим кріслом, додатковим багажним боксом на даху. Прозорість сервісу забезпечує і представлена на сайті тарифікація послуг, що залежить від міста та обраного авто.

NarsCars

Прокатний сервіс NarsCars позиціонує себе як найбільш доступний в Україні. Компанія працює без вихідних і має філії у всіх великих українських містах. Туризм, бізнес, організація святкових заходів – сервіс NarsCars допоможе вибрати потрібний ТЗ для будь-якої ситуації, оскільки має значний автопарк. Тут ви можете орендувати авто не тільки для пересування по країні, але й для подорожі за її межі.

Позитивним моментом для сучасних водіїв стане і той факт, що всі автомобілі цього прокатника оснащені GPS-навігаторами та Wi-Fi. Вони повністю застраховані та знаходяться в ідеальному технічному стані.

«Авто Оренда»

Компанія «Авто Оренда» зарекомендувала себе як недорогого, але якісного постачальника прокатних послуг. Автопарк із більш ніж 200 авто, кожне з яких своєчасно проходить технічне обслуговування на новітньому обладнанні, дозволяє клієнтам підбирати для себе оптимальний варіант. Сервіс пропонує не тільки прокат, але й послуги трансферу, що може бути дуже актуально при частих відрядженнях та перельотах.

Перевагою цієї автопрокатної компанії є повна прозорість формування цін на послуги. На сайті сервісу є зручний калькулятор, який у режимі онлайн дозволяє не тільки вибрати населений пункт та відповідний автомобіль, але й прорахувати вартість його оренди і навіть використання з урахуванням ціни на паливо.

Люкс Сервіс

Працює на українському ринку з 2008 року, тому по праву може вважатися довгожителем. Популярність компанії постійно зростає, що забезпечується довірою клієнтів, збільшенням автопарку та переліку послуг. Приємною особливістю цього прокатника є періодичне оновлення парку авто: кожні три роки в переліку пропонованих ТЗ з'являються нові відомі іномарки.

Люкс Сервіс також має значний перелік додаткових послуг, у якому, поруч зі звичним навігатором або дитячим сидінням, є можливість повернення автомобіля поза офісу пункту оренди або супровід евакуатора з автомобілем після ДТП.

RENTAL

RENTAL – це компанія, що зробила послугу з оренди авто ідеальним поєднанням доступності та високої якості. Вивчивши європейський досвід, вона адаптувала сервіс під умови нашої країни з урахуванням менталітету та особливостей ведення бізнесу. Цілодобова робота компанії, значний автопарк та супровід 24/7 робить послугу комфортною для клієнта. До того ж RENTAL надає всім своїм клієнтам «допомогу в дорозі» – зручну та оперативну підтримку в будь-якій дорожній ситуації.

На завершення дамо декілька порад, що можуть допомогти обрати саме «вашу» компанію для оренди:

  • подумайте, який клас чи марка авто потрібні для ваших задач, та подивіться, чи представлені такі машини в автопарку фірми;
  • зверніть увагу на графік роботи, необхідний час видачі та повернення авто, можливість його подачі за вашою адресою;
  • ознайомтеся з відгуками клієнтів в інтернеті. Це допоможе зрозуміти, наскільки прокатник вартий довіри. Пам’ятайте, що оренда машини в авторитетній компанії надає суттєво більше гарантій, ніж у неперевіреної приватної особи.

Бажаємо легкого вибору та приємних поїздок!