Шукаєте ефективне рішення для свого бізнесу по скороченню витрат на окремих співробітників тим чи іншим шляхом? В такому випадку варто звернутись до Consult Business Partner, де працюю кращі спеціалісти. Представлена компанія являється відносно молодою, динамічно розвиваючоюся, яка має загальні цілі та погляди. Тут керуються лише тими цілями та цінностями, котрі будують міцні та надійні відносини із партнерами.

Вигідні умови співпраці

У Consult Business Partner допомагають кандидатам та окремим організаціям ставати більш успішними у своєму напрямку та ефективно розвиватись. Взаємовигідне співробітництво вважається основою діяльності. Аутстафінг в Україні - це ефективне рішення для багатьох фірм, прагнучих зменшити витрати на окремих фахівців за рахунок виведення їх за штат компанії. Саме такі послуги готові надати спеціалісти та супроводжувати виведення за штат співробітників за такими напрямками, як:

  • нарахування і виплата зарплатні;
  • сплата податків;
  • ведення бухгалтерської, кадрової звітності.

Послуги аутстафінгу

Компанія цілком успішно реалізує проекти із аутстафінгу, посилаючись на індивідуальні вимоги клієнта та особливості ведення його діяльності. Кваліфіковані спеціалісти беруть на себе завдавання по веденню бухгалтерської і кадрової звітності, оподаткування, нарахування і виплати зарплатні співробітникам-аутстаферам.

Компанія-замовник може визначити тривалість проекту, обрати певну кількість працівників, форму оформлення трудових відносин із фахівцями, розмір зарплатні, виплату бонусів і премій. Це дає можливість під свій запит коригувати умови співпраці, досягаючи найкращих результатів и економлячи на витратах на персонал.

Ефективне зменшення витрат

Витрати роботодавця на утримання персоналу можна ефективно та успішно знизити шляхом виведення співробітників за штат компанії. Це зменшить також навантаження на кадровий відділ та дасть можливість клієнту зосередитись на вирішенні актуальних бізнес-завдань. Професіоналізм спеціалістів компанії cbp.com.ua дозволяє братись за завдання любого типу важкості і пропонувати кращі рішення в кожному індивідуальному випадку.