Відправляючись у подорож треба заздалегідь потурбуватися про придбання зручного взуття. Бо неможливо почуватися себе комфортно, насолоджуватися новими пейзажами у горах або знайомитися з пам’ятниками архітектури у туфлях на високих підборах чи босоніжках. Зручне та надійне взуття – це залог успіху і гарного настрою у відпустці, тому обов’язково приділіть цьому питанню увагу і купить підходящі кросівки або кеди жіночі.

Втім, кросівками сучасний асортимент не обмежується, виробники випускають безліч моделей зручному взутті для подорожей влітку. Вибір за вами!

Кросівки та кеди – це класика спортивного взуття.

Високі жіночі кросівки хіт сезону 2021

Для подорожей краще надавати перевагу кросівкам виготовлених із матеріалів, які чудово пропускають повітря, щоб ноги не так сильно потіли у спекотну погоду. Також вони повинні бути достатньо міцними. Краще, якщо підошва буде максимально легкою та анатомічною, так ви зможете пройти великі дистанції без відчуття важкості і втоми. Еластичність матеріалу та особливі ортопедичні штуки, такі як супінатор, каблук Томаса, жорсткий задник, зроблять навіть найдовшу прогулянку легкою і приємною.

Виробники спортивного взуття знають, що їх вироби повинні не тільки мати малу вагу, але і гарантувати стійкість стопи. А товста підошва, яка виготовлена із пружного матеріалу, здатна амортизувати удари під час руху і зменшити неприємні відчуття від недоліків поверхні, особливо під час туристичного походу. Професіональні спортсмени завжди радять перед покупкою кросівок перевірити якість їх шнурків, щоб уникнути їх постійного розв’язування.

Кеди – це теж чудовий вибір для подорожей, особливо якщо вони зручні та легкі. При виборі кед обов’язково зверніть увагу на такі нюанси:

  • Підошва бути рельєфною та жорсткою;
  • Стежки повинні бути рівними та акуратними.

Якщо ви помітили залишки клею або неохайні нитки, то краще не купуйте таку пару взуття, бо воно може принести багато неприємностей під час відпочинку.

Літні мокасини для міських прогулянок.

Сучасні мокасини із натуральних матеріалів складають успішну конкуренцію кросівкам та кедам, якщо мова йде про прогулянки по вулицях міст. Цей вид взуття прийшов до нас з Північної Америки від індіанців. Вони носили мокасини постійно, навіть на полюванні. Таку велику популярність серед європейців вони отримали завдяки своїй м’якості. Ноги в них відпочивали та не відчували втоми. Але варто пам’ятати, що мокасини не варто носити людям з різними хворобами опорно-рухового апарату, у тому числі плоскостопість. Для подорожей за містом краще придбати мокасини з твердою підошвою, яка захистить стопу від камінців та інших нерівностей.

Мокасини - це завжди комфортно, стильно і практично!

Спортивні літні сандалі

Таке взуття чудово підійде для жінок для щоденного використання. Спортивні сандалі дозволяють довго ходити по різним ландшафтам. При цьому вони виглядають доволі жіночно. Гарні моделі обов’язково повинні мати зручні застібки та міцну підошву. Їх носять на босу ногу, тому сандалі виготовляють із м’якої шкіри або іншого матеріалу. Щодо застібок, то вони повинні бути надійними та гарно тримати ногу. Це дозволить уникнути різного роду травм під час ходьби. Для прогулянок на природі наддавайте перевагу моделям із завищеною підошвою для того, щоб не попадала пил та маленькі камінці.

Таке взуття можна обрати на Файна Ua https://fainaua.shop/zhinochi-kedy де в наявності безліч такого взуття на різний смак.

Вдало підібране взуття – це запорука чудового відпочинку!