Аксесуари для макіяжу революційного характеру з британською якістю

Коли професіонал створює щось насамперед для власної зручності, то зазвичай його творіння буде приречене на успіх та повсюдне визнання. Цю істину добре проілюстрували засновники британського бренду Real Techniques – одного з найпопулярніших виробників пензлів та спонжів для макіяжу. 

Трохи з історії бренду

Професійний візажист Саманта Чепмен та її сестра Ніколь з дитинства були закохані у світ індустрії краси. Вони створили власний бьюті-блог на YouTube, який дуже швидко набрав понад мільйон фоловерів. Вміло скориставшись своєю популярністю та професійним досвідом, талановиті сестри в колаборації з компанією Paris Presents Inc. запустили власну лінію аксесуарів для макіяжу. 

Так, у 2011 році з’явився бренд Real Techniques by Sam & Nic, який здійснив маленьку революцію у виробництві інструментів краси. Інноваційна форма пензлів та спонжів, їх зручність та легкість у використанні й довговічність затьмарили майже все, що було «до». З того часу продукція сестер Чепмен, яка стала синонімом престижу та якості, відома в усьому світі. 

Що робить аксесуари Real Techniques особливими

Маючи суттєвий досвід у візажі та знаючи всі його тонкощі й секрети, сестри Чепмен поєднали у своїй продукції усі найважливіші характеристики.

  1. Матеріал, з якого вироблена щетина пензлів Real Techniques, – таклон. Окрім надзвичайної м’якості та гіпоалергенності, краще й довше зберігає форму, ніж інші різновиди ворсу. До того ж він знижує витрату косметики, бо «віддає» її повністю, майже не поглинаючи. Таклоновий ворс напрочуд шовковистий, але не такий гнучкий, як натуральний, що полегшує роботу з ним. 
  2. Зручна форма ручки пензлів поєднала в собі мінімалістичний дизайн та плоске стійке дно. Завдяки йому нема потреби у використанні додаткових підставок для інструментів. Після застосування пензлик достатньо вимити та просто поставити на стіл.
  3. Щетина усіх пензликів вирізана вручну, а самі вони підходять для роботи з косметичними засобами будь-якої текстури та консистенції – від розсипчастої пудри до кремів та флюїдів.
  4. Довговічність – ще одна важлива перевага. Висока якість пензлів подовжує термін експлуатації. Їх можна часто мити, а ворс сохне швидше, ніж натуральний.
  5. Кольорове кодування – оригінальне та зручне рішення, яке не дасть заплутатися під час використання. Пензлі помаранчевого кольору призначені для нанесення бази, фіолетові – для очей та брів, рожеві – для фінальних штрихів. Щоб точно нічого не переплутати, на кожній ручці пензля написана його назва.
  6. Спонжі Real Techniques виготовляються за революційною технологією з безлатексної піни. Це дозволяє легко та економічно змішувати текстури й рівномірно наносити макіяж.

Вся продукція бренду – cruelty-free, тобто етична, вона не тестується на тваринах. 

Актуальні новинки бренду та його найпопулярніші хіти можна швидко та зручно замовити в інтернет-магазині Notino. Купуючи тут, ви завжди будете впевнені, що придбаєте якісний та оригінальний продукт.