При здійсненні будь-яких операцій з землею, необхідно отримати витяг з дзк, який підтвердить, що дані про цю ділянку знаходяться в державному реєстрі. Крім того, подібний документ отримують власники ділянок, коли їм присвоюють кадастровий номер. Запитують виписку нотаріуси, для укладення якої-небудь угоди з конкретною земельною ділянкою. Щоб отримати таку довідку, необхідно надати два основних документи. Це копія документа, що засвідчує ваше право на цю ділянку землі, а також копія вашого особистого паспорта та ідентифікаційного номера.

Щоб максимально прискорити процес отримання виписки, необхідно відвідати офіційний сайт Київського бюро технічної інвентаризації та подати онлайн-заявку. Всі подальші питання будуть вирішувати фахівці цієї організації, без вашої участі. За бажанням замовника, готовий документ буде доставлено кур'єром за вказаною адресою, без додаткової оплати.

Варто відзначити, що організація пропонує широкий асортимент послуг. Крім виписки, тут можна отримати різні види інформаційних довідок, документ на переказ житлового фонду, оцінку вартості нерухомості, будівельну експертизу, а також можна узаконити нерухомість та отримати технічний паспорт по місту Києву.

Компанія має десятирічний досвід практичної роботи в сфері нерухомості і володіє всіма необхідними сертифікаційними документами. Багатопрофільні фахівці приймають заявки на вирішення найскладніших питань, з нерухомістю в будь-якому місті України. Пріоритетом компанії є доступні ціни, оптимальний період виконання заявки, можливість кур'єрської доставки, прийняття заявок по телефону і робота з замовником у зручний для нього час. Фахівці компанії вирішують не тільки питання з нерухомістю, але і беруться за виконання нестандартної роботи, гарантуючи якісний і ефективний результат. Досить відвідати офіційний ресурс kbti.com.ua і зв'язатися з менеджером.