Японська кухня — одна з небагатьох кухонь у світі, яка має давню культурну традицію, що не переривається століттями та тисячоліттями. Така тривала історія знайшла своє відбиток в характері та особливостях японської кухні. Це самобутня, незвичайна, смачна й поживна кулінарна традиція. На початку 21 століття японська кухня входить до списку найбільш популярних, а в Україні вже стала лідером за популярністю серед місцевих жителів. Можливість спробувати самобутні та смачні японські страви в ресторані Сушія Харків, меню ресторану є за посилланям https://sushiya.ua/kharkiv/.

Правила японського етикету

В українських ресторанах японської кухні найважливіше дотримуватися наших правил етикету, проте, ми впевнені, що буде цікаво дізнатися про особливості проведення японського обіду.

Якщо випадково ви опинитеся за одним столом з японцями, ви зможете захопити їх своїми знаннями в етикеті Країни Вранішнього Сонця:

  • перед обідом необхідно скористатися вологим рушником або серветкою (у японців є особливий рушник під назвою ошиборі), щоб позбутися таким способом від негативних думок і настроїв, а згодом увібрати в себе тільки корисне від обіду;
  • якщо ви замовили набір суші з різними видами ролів, рекомендуємо спочатку спробувати класичні роли, що загорнуті в норі, щоб вони не встигли втратити вологу і підсохнути;
  • постарайтеся не передавати роли паличками для їжі під час обіду, через те, що це традиція з поминальної культури Японії, вас можуть неправильно зрозуміти;
  • імбир краще куштувати, щоб зробити перерву між двома видами ролів, тоді ви повною мірою зможете відчути смак страви.

Якщо ви ще не мали досвіду використання хасі (паличок для їжі), то при замовленні в Сушия Харків попросіть навчальні палички.

Навчальні хасі допоможуть рукам налаштуватися на правильну фіксацію пальців, і ви зможете швидко навчитися.

Сушия Харків: меню і ціни

У ресторані Сушія Харків представлено широкий вибір японських страв: від класичних супів до фірмових десертів. Суші та роли — найпопулярніші японські страви — можна спробувати соло або при замовленні суші-сету (цілої композиції з різних видів макідзусі й нігірі).У меню можна знайти страви з улюбленими інгредієнтами: сир Філадельфія, лосось, тунець, ікра летючої риби, сибас, креветка та інші морепродукти.

Ресторан ретельно стежити за якістю всіх інгредієнтів, щоб клієнти куштували тільки смачні та свіжі страви традиційної кухні Японії. У мережі ресторанів налагоджена бездоганна транспортно-логістична система взаємин з постачальниками, тому ресторани отримують продукти в правильних умовах зберігання.

У меню можна зустріти різні ціни на японські страви. Ціна залежить від основних інгредієнтів, їх рідкості в наших широтах і загальної маси страви. Ресторан Сушия Харків пропонує адекватні ціни на японські страви. Якщо хочете подивитися актуальне меню, то рекомендуємо відвідати Сушія Харків офіційний сайт меню Харків, де можна знайти найактуальнішу інформацію з усіх питань.

Сушия Харків: доставка до будинку або в офіс

Мережа ресторанів розуміє, що українці дуже люблять японську кухню і були б не проти пообідати суші або ролами під час важкого робочого дня.

Також суші та роли встигли стати класикою романтичної вечері, адже всі дівчата люблять суші. У Харкові можна замовити доставку в будь-який район міста. Подивитися умови отримання безкоштовної доставки можна також на офіційному сайті ресторану. В середньому, доставка займає буквально годину, тому ви зможете незабаром насолодитися свіжими та соковитими японськими стравами. Але навіть якщо кур'єр затримається, служба доставки компенсує очікування смаколиком або знижкою.