При виборі туристичного маршруту, найкраще скористатися послугами професійних компаній, які гарантують якість відпочинку і відповідність всіх заявлених критеріїв. Великий асортимент турів пропонує турагенція ковель на своєму офіційному ресурсі atlanttour.com.ua. У великому каталозі компанії можна вибрати відповідний напрямок та умови, відповідні фінансовим можливостям користувача, його потреб і побажань. Досить скористатися пошуковим фільтром і вказати уточнюючі параметри. Це може бути назва країни, курорту або конкретного готелю, а також дата передбачуваного туру, період відпочинку і кількість дорослих туристів.

Переваги онлайн-обслуговування

Для зручності потенційних мандрівників, вся доступна інформація розміщена за основними напрямками: палаючі і святкові тури, автобусні поїздки по Європі, новорічний відпочинок, подорожі по визначних пам'ятках України та тури по країнам. Туристичний сайт пропонує скористатися каталогом, в якому розміщено понад десяти мільйонів варіантів від тридцяти перевірених спеціалізованих операторів. Весь процес проходить в онлайн-режимі, без відвідування офісу і витрати свого особистого часу. Користувач вибирає тур, оплачує його наявною банківською карткою і отримує необхідні документи на свою поштову скриньку.

Бонуси постійним замовникам і акційні пропозиції

Якість обслуговування клієнтів і наявність позитивних відгуків допомогли створити власну клієнтську базу постійних замовників. Турагенство «Атлант Тур» пропонує вигідні «гарячі путівки» за дуже доступною і демократичної ціною. Крім того, кожен користувач отримує приємний бонус і менеджера, який індивідуально підбирає варіанти відпочинку, відповідного його побажанням. Агентство співпрацює з постійними партнерами і пропонує прозорі схеми оплати, без посередників і прихованих комісій. Користувач отримує повну інформацію про всі доступні варіанти відпочинку, а також відгуки клієнтів, які вже скористалися такою можливістю. При необхідності, клієнт може зв'язатися з менеджером і отримати пораду, що до вибору туристичного маршруту.