Щоб свято дійсно запам’яталося на довго, принесло багато втіхи та радісних емоцій дбайливі господарі докладають немало зусиль. Чого тільки коштує нагодувати родину та гостей смачними стравами.

Стосується це не тільки фінансових витрат. Треба згаяти немало часу, вигадуючи щось новеньке та незвичайне до столу. Адже так хочеться вразити усіх своїми кулінарними здібностями. Онлайн-ресурс «Твоє.Медіа» пропонує скористатися надзвичайними рецептами, що стануть в пригоді не одній господині.

Для більшості традиційними стравами у святковому меню є салати. Дуже популярними вважаються, звичайно ж, «Олів’є» та «Оселедець під шубою». Без них багатьом - «стіл не стіл» й «свято не свято». Та існує безліч смачнючих салатів, що зроблять подію справді особливою не витрачаючи багато коштів, а навіть зберігаючи значні суми.

Що пропонує онлайн-журнал?

Прекрасним варіантом є страви із курки. Таке м’ясо можна поєднати з будь-якими іншими інгредієнтами. Це можуть бути яйця, сирі, відварені чи запечені овочі. Непогане поєднання легкого, дієтичного філе курки з фруктами (свіжими чи в’яленими), навіть з ягодами, горіхами.

Обов’язково вразить своїм вишуканим, оригінальним смаком салат «Виноградне диво». Усі компоненти можна легко знайти на полицях звичайних магазинів або в особистих морозильних камерах. Страва подається як окремо, так і в якості чудового доповнення до основного блюда.

Для приготування потрібно підготувати 400 г копченої курки, які ріжуться невеликими шматочками. 100 г винограду перерізають навпіл і якщо є кісточки, то їх, звичайно ж, виймають. Помиту селеру (30 г) теж нарізають маленькими шматками. Подрібнюють ще 20 г зеленої цибулі. Все це змішують та заливають соусом.

Соус готують з майонезу (60 г), йогурту (60 г), діжонської гірчиці (10 г) та лимонного соку (10 г). За смаком добавляють сіль та перець чорний мелений. Йогурт бажано використовувати грецький без цукру.

Це не єдиний салат, що пропонує сайт Твоє.Медіа. Тут знайдеться ще багато чого, що поповнить чарівну скарбничку кожної господині чудовими, смачними стравами до святкового столу.