Ефектний дизайнерський ремонт, виконаний кваліфікованими фахівцями, здатний стати лаконічним засобом перетворення простору і ретушування наявних недоліків. Деякі домовласники вважають за краще експериментувати з ремонтними заходами самостійними зусиллями, що в підсумку призводить до невдалого результату і розчарування. Будь-яка ремонтна або обробна процедура - педантична справа, яка потребує скрупульозного підходу і професійної участі. Престижна компанія «KirsLAND» пропонує якісно виконати ремонт квартир Львів , який буде зроблений за допомогою застосування надійних, міцних і зносостійких матеріалів.

Великий спектр ремонтних послуг

За роки діяльності в арсеналі компанії накопичилися сотні успішно реалізованих проектів в області комплексного косметичного і капітального ремонту квартир. Роботи проводяться в межах новобудов і житла вторинного сектора. Завдяки високій кваліфікації та відповідальному підходу до виконання поставленого завдання талановиті майстри здатні легко впоратися з проектами будь-якого рівня складності.

Після виїзду майстра будуть проведені заміри і розрахунки, підготовлений кошторис, а також надана змістовна консультація щодо подальшої роботи на об'єкті. Повноцінна реалізація замовлення обов'язково супроводжується урахуванням побажань, індивідуальних вимог і можливостей клієнта. Стандартна процедура капітального ремонту включає в себе широкий спектр послуг, пов'язаних з:

  • проведенням електромонтажних, сантехнічних, демонтажних, гіпсокартонних робіт;
  • ефективним вирівнюванням стін і стельових поверхонь;
  • облицюванням плиткою санвузла, підлоги в коридорі та на кухні;
  • фарбуванням стелі і поклейкою шпалер;
  • облаштуванням підлогового покриття.

Подробиці надання професійної допомоги при ремонті квартир «під ключ»

Серед власників апартаментів в елітних новобудовах особливим попитом користується ексклюзивна послуга перепланування квартири. За бажанням вимогливого замовника можуть бути встановлені віконні і дверні системи, а також замінений опалювальний механізм. На завершальній стадії проводиться прибирання приміщення в комплексі з вивезенням будівельного сміття.

Власникам нерухомості пропонується опція проведення ексклюзивного ремонту, який дозволить задовольнити найвибагливіші запити господарів і посприяє створенню вишуканого інтер'єру мрії. Примітні особливості ремонту подібного формату полягають в:

  • використанні унікальних оздоблювальних матеріалів;
  • установці «теплої підлоги»;
  • облаштуванні системи припливно-витяжної вентиляції;
  • облагороджуванні механізмів «розумного будинку».

Ремонт, виконаний якісно, дозволить зробити з стандартного приміщення комфортний простір, де є місце для щасливого життя з усіма зручностями для великої родини.