Чудова, наповнена враженнями подорож – це не завжди заздалегідь запланована. Прекрасним варіантом може бути несподіваний вояж у якесь екзотичне місце, чи класично вподобані тури до європейських столиць.

На перший погляд вони потребують неабияких статків. А от і ні. Такі гарячі тури Ковель, завдяки яким можна відпочити за доволі помірну ціну, отримавши цілу купу неймовірних відчуттів, пропонує туристична агенція «Атлант тур».

Як користуватися сайтом оператора?

Достатньо зайти на сайт компанії, переглянути пропозиції та вибрати для себе й своїй родини таку, що найбільше підходить. Для цього в пошуковій стрічці треба обрати країну, уточнити дату, кількість подорожуючих, звідки планується виїзд та скільки ночей передбачається провести на відпочинку.

Зручності клієнтам додає розділ «Тури, що горять». Завдяки цьому, можна підібрати цікаву мандрівку, сплативши мінімальну вартість. Цьому сприяє декілька причин. Одна з них – відмова від путівки того клієнта, хто запланував відпочинок заздалегідь. А ще це можуть бути путівки, які взагалі не були заброньовані, й термін їх дії закінчується.

Але це не означає, що пакет послуг буде обмеженим. В нього входить і бронювання готелю, і перевезення до місця призначення, екскурсії, трансфер. В разі потреби – оформлення віз та інші послуги, передбачені в пакеті.

Як забронювати?

Зробити заявку можна, навіть, сидячи вдома в улюбленому кріслі. Якщо такий варіант не зовсім зручний, хочеться більше дізнатися про тур чи агенцію, доречно зв’язатися з менеджером за телефоном або ж завітати до самого офісу. Необхідні для цього дані (це номери телефонів та адреса офісу) вказані в розділі «Контакти», що розміщений на сайті.

Гарячі путівки – це можливість побачити світ у всій його привабливості. Це можливість відвідати фешенебельні курорти, не переплачуючи великі гроші, зберігаючи особистий бюджет. На туристів чекають як теплі моря, так і засніжені вершини. Здійснити цікаву подорож завдяки агенції «Атлант тур» може будь-коли кожен бажаючий. Компанія гарантує комфортний відпочинок, приємні враження та цінову доступність.