Батьки часто скаржаться на те, що діти виросли з практично нового взуття, не встигнувши його проносити навіть один сезон. Таке дійсно трапляється. Якщо в куртці рукав став злегка закоротким, в ній можна якось доходити до кінця сезону. З взуттям такі експерименти не пройдуть. Дитина просто не зможе ходити в черевиках або чоботях, які йому відверто малі. Так що батькам можливо доведеться купувати нову пару. Щоб не помилитися з вибором спочатку, потрібно правильно визначити розмір дитячого взуття, і допоможе в цьому сайт kinder-moda.com.ua. Тут же можна придбати якісне дитяче взуття, виконане з натуральної шкіри. На кожну пару обов'язково надається гарантія.

Щоб визначити точний розмір дитячої ніжки, потрібно розпластати її на аркуші паперу і акуратно обвести по контуру. Також доведеться врахувати такі фактори як:

  • ширина стопи
  • підйом ноги
  • індивідуальні особливості
  • необхідні припуски.

Що стосується припусків, вони відрізняються в залежності від того, для якого сезону купується взуття. Найбільші припуски передбачаються в зимовому взутті, оскільки воно повинне бути зручним навіть з товстими шкарпетками. Так що зимові черевики чи чобітки повинні бути довшими і ширшими за ніжку приблизно на 1,5 см. Для демісезонного і літнього взуття припуски можуть бути дещо меншими.

Купувати в Kinder Moda вигідно

Незважаючи на те, що асортимент дитячого взуття сьогодні величезний, підібрати щось якісне буває зовсім непросто. Більшість виробників шиють дитяче взуття, не замислюючись про те, наскільки воно буде комфортним для дитини. Тим більше мало хто замислюється про профілактику плоскостопості. При покупці взуття для дитини ні в якому разі не можна орієнтуватися виключно на ціну, оскільки дешеві черевики часто виробляються з грубих синтетичних матеріалів. Завжди краще заплатити більше, але віддати перевагу виробам з якісної натуральної шкіри.

Відмінне дитяче взуття пропонує інтернет магазин Kinder Moda. Тут на багато моделей передбачені знижки, що вже дозволяє економити на покупках. Мало того, продавець гарантує повернення і обмін товару на протязі 365 днів! Тобто, якщо черевики, туфлі або чобітки на початок сезону виявилися замалими, їх завжди можна обміняти на більші, в тому числі на іншу модель.