Всі пов'язані з сільським господарством великі і середні підприємства так чи інакше займаються перевезенням вантажів. Їм доводиться транспортувати олійні або зернові культури до місця переробки чи доставляти готову продукцію оптовим покупцям. Нерідко доводиться долати і великі відстані. В такому випадку найчастіше використовується залізничний транспорт, оскільки він дозволяє з мінімальними витратами перевезти великі обсяги сировини або готової продукції. Знайти фахівців, здатних організувати такі перевезення, можна на сайті https://1lk.com.ua/ Першої Логістичної Компанії.

Саме тут готові вирішити пов'язані з транспортуванням сільськогосподарських вантажів питання на високому професійному рівні. Компанія надає повний перелік послуг, що стосуються залізничних перевезень. Це:

  • переміщення вантажів між пунктами відправлення та призначення
  • завантаження і вивантаження вагонів
  • перевалка
  • митне очищення
  • опечатування вагонів
  • організація засобів безпеки під час транспортування
  • експедирування.

Вигідне співробітництво

Слід зазначити, що ціни на послуги залізничних перевезень тут встановлені на найнижчому рівні. Це можливо завдяки наявності в розпорядженні компанії великої кількості власних вагонів. Також при необхідності компанія бере вагони в оренду. Тут можуть надати вагони різних модифікацій в залежності від характеристик і властивостей вантажу. Після оформлення замовлення фахівці проведуть всі необхідні розрахунки і підберуть оптимальні для транспортування вагони.

Що стосується напрямків перевезень, вони можуть бути самими різними - як всередині країни, так і за кордоном. Крім всіх перерахованих вище дій фахівцями компанії оформляється необхідна супровідна, в тому числі митна, документація. Оскільки всім займається одна організація, етапи підготовки, подальшого транспортування вантажу і його доставки в кінцеву точку вдається завжди тримати під контролем. Компанія ПЛК бере на себе повну відповідальність за здійснювані нею логістичні операції і за збереження вантажу по шляху проходження.