Впроваджуючи інноваційні технології, сучасні підприємства можуть будувати дороги будь-якої складності, а також здійснювати капітальний та якісний ремонт з багаторічною гарантією надійності і зносостійкості. Група Компаній «АВТОСТРАДА» здійснює свою діяльність у відповідності зі строгими європейськими стандартами. Скориставшись інтернет-ресурсом https://autostrada.com.ua/, можна детальніше дізнатися про послуги компанії та про умови співпраці.

Різноманітність дорожніх робіт та їх особливості

Компанія приймає заявки на комплексний підхід до вирішення поставленого завдання. Підприємство не тільки виробляє асфальтобетонні суміші, але і укладає асфальт, виконує всі необхідні земляні роботи та роботи по благоустрою прилеглої території. Використовуючи функціональну спеціалізовану техніку, спеціально навчені працівники виконають фрезерування дороги, якщо вона істотно зносилася, покрилася великими вибоїнами і тріщинами. Така процедура необхідна перед основним дорожнім ремонтом, будь він капітальним або ямковим.

Де використовується холодний ресайклінг

Серед популярних дорожньо-ремонтних послуг знаходиться холодний ресайклінг. Ця методика заснована на використанні старого покриття, яке знімається та переробляється на місці основного ремонту. Старе покриття, після подрібнення та спеціальної обробки, укладається в нижній шар нової дороги, що суттєво зміцнює основне полотно, а також сприяє економії матеріалів і є прикладом дбайливого ставлення до екології. Використовуючи обладнання від бренду Vogele, для укладання асфальту, компанія може гарантувати десять років бездоганної експлуатації дорожнього полотна.

Додаткові дорожні послуги

В комплекс послуг підприємства входить організація безпечного руху. На нові траси наносяться необхідні розмічальні знаки і встановлюються бар'єрні огорожі, передбачені планом, монтується і налагоджується освітлення полотна та проводяться інші важливі роботи, що забезпечують правильну експлуатацію об'єкта. Для правильного користування дорогами та контролю вантажопідйомності транспортних засобів, компанія проектує і монтує спеціалізовані майданчики, на яких провадиться зважування великих вантажних автомобілів.