Якщо ви втратили свої зуби, то можете встановити зубні протези. В наші дні пацієнти часто вибирають дентальний протез, який набагато якісніший. Ці імпланти припускають постійне анкерне кріплення штучних зубів безпосередньо в кістки щелепи. Сьогодні на зубні імпланти ціна Львів пропонує доступні.

Після установки імпланта, він виконує ту ж функцію, що і природні зуби

Імпланти мають велику перевагу в порівнянні з протезами. Людина, яка користується знімними протезами, відчуває роздратування тканин рота і біль під час прийняття їжі або нездатність говорити чітко. Будь-яка здорова людина може встановлювати зубний імплант, але у людей, які страждають на діабет, гіпертонію, хвороби серця або захворювання печінки або будь-якими іншими серйозними недугами не можна використовувати імпланти, вони можуть вибрати тільки зубні протези.

Хоча штучним зубам не потрібно ніяких поживних речовин, але кальцій, фосфор і вітаміни C і D необхідні, щоб оберегти щелепи від усадки і зубні протези твердо трималися на місцях.

Згнилі або зламані зуби можуть бути захищені коронками. Їх виготовляють з порцеляни і підсилюють зсередини металом.

Зуб складається з 3-х шарів

Зовнішній шар називається емаллю. Під нею знаходиться дентин, а ядро ​​зуба складається з більш м'якого матеріалу, званого пульпою. У пульпі розташовані нерви. Якщо зуби не чистити, то після їжі частинки накопичуються в ротовій порожнині між зубами і бактерії перетворять їх в кислоти. Це молочна кислота, яка розчиняє емаль і проникає в шар дентину, що призводить до появи порожнини в зубі. Щоб уникнути проблеми з зубами, потрібно чистити їх двічі в день.

Рекомендації

Не використовуйте жорсткі зубні щітки, це призведе до пошкодження ясен. Уникайте використання твердих предметів, таких як шпильки, в ротовій порожнині.

Кальцій і фосфор є двома основними складовими зубів, тому, харчування має включати достатню кількість цих двох мінералів. Молоко є джерелом обох цих речовин. Регулярне вживання сиру знижує кислотність в ротовій порожнині, запобігаючи руйнуванню зубної емалі.

Дієта грає важливу роль в профілактиці карієсу. Сирі продукти слід вживати регулярно, вони не тільки зберігають ясна здоровими і твердими, але допомагають у видаленні зубного нальоту. Регулярно вживайте тверді фрукти, такі як яблука.

Кілька крапель м'яти, додані в склянку води, зроблять освіжаючий ополіскувач для порожнини рота. Яблучний сік з його природними кислотами дуже ефективний для полокання рота.