Сфера краси і здоров'я є одним із затребуваних напрямків теперишнього часу. Професійний салон краси Львів пропонує великий перелік перукарських і косметологічних послуг. Досить записатися в онлайн-режимі, відвідавши офіційний портал салону краси в торговому центрі «Шувар», щоб отримати п'ятивідсоткову знижку на будь-яку послугу. Тут вас чекають фахівці високого рівня, які відмінно володіють своєю професією, використовують інноваційні світові технології і власні практичні напрацювання.

Особливості чоловічих стрижок

Салон краси «Crystal» пропонує стильні Чоловічі СТРИЖКИ з урахуванням побажань клієнтів, його волосся і форми обличчя. Майстер підбере найбільш вдалий і вигідний варіант стрижки, яки буде підкреслювати пріоритети клієнта, його індивідуальність і самобутність. У салоні працюють майстри стилісти, що виконують стрижки будь-якої складності, які відрізняються акуратністю і якісною роботою. Вони можуть виконати найрізноманітніші зачіски, незалежно від довжини волосся та складності відтворення. Салон гарантує бездоганну безпеку, європейську якість обслуговування і доступність будь-якої послуги.

Знайомимося з жіночими стрижками

На офіційному порталі салону краси розміщений детальний прайс, де можна довідатися про ціни на жіночі СТРИЖКИ різної довжини, виконані традиційними способами або гарячими ножицями. Інноваційні методи роботи дозволяють «запаювати« кінчики волосся, щоб запобігти їх перетин і максимально збільшити період після стрижки, коли зачіска добре тримається і виглядає свіжо. Стрижка за допомогою гарячих ножиць допомагає домогтися візуального поліпшення зовнішнього вигляду і додання волоссю густоти.

Бездоганний сервіс і нові технології

У фотогалереї салону можна ознайомитися з готовими роботами і підібрати вподобану зачіску. Крім того, в салоні пропонується якісний і прогресивний нігтьовий сервіс, який відповідає всім встановленим стандартам і гігієнічним сертифікатам. Всі робочі місця обладнані інноваційними інструментами, які регулярно проходять стерилізацію. У салоні краси «Crystal» можна пофарбувати волосся всіма популярними способами, в тому числі, за такою відомою технологією, як olaplex.