Іспанія - асоціації ця країна викликає найрізноманітніші. Наприклад, футбол, піщані пляжі, яскраве сонце, сієста, хамон, паелья, танець фламенко, й так далі. Всі ці асоціації однаково барвисті, веселі, приємні, і неодмінно доставляють суцільне задоволення. Ця сонячна та гостинна країна цілий рік відкриває свої палкі обійми для гостей і туристів з усього світу.

Тури в Іспанію зі Львова пропонує компанія «Tango Travel». Допомогу у виборі відповідних путівок надають оператори фірми по телефону, очно в офісі або по електронній пошті. Вся контактна інформація розміщена на сайті агентства.

Барселона і Мадрид - це два міста, що славляться найбільшою концентрацією історичних пам'ятників архітектури й культури Іспанії. Насамперед прибувши в Барселону, слід відправитися в Собор Святого Сімейства. Це проект Антоніо Гауді, цілком присвячений Священному Євангелію. Храм з трьома фасадами - Різдва, Пристрастей, Вознесіння. Він, немов казковий замок, унікальний, неповторний своєю внутрішньою атмосферою, зовнішнім оздобленням.

Приїхавши в Мадрид не можна не відвідати Королівський палац. Це споруда 18 століття, стиль - італійське бароко, що надає палацу величі і розкоші. Навколо він обрамлений прекрасними садами, численними фонтанами, яскравими клумбами. У палацовому парку розмістився музей карет. Внутрішні зали сьогодні, це музей, де працюють постійні експозиції з колекціями скрипок великого майстра - Страдіварі, живопису, старовинної зброї.

Музей Прадо - одна з найрозкішніших й багатих картинних галерей світу. Веласкес, Гойя, інші найбільші майстри живопису та скульптури представлені у виставкових залах. Понад вісім з половиною тисяч картин і семи сотень скульптурних композицій включає колекція музею.

Іспанія - країна яскравих вражень, феєричних емоцій. Кожному мандрівникові вона залишає тільки щасливі спогади.