Перший одноразовий посуд з картону з'явився ще сто років тому. Потім, з розвитком технологічних процесів та інноваційних досягнень, картон замінили на полістирол, який зараз щосили застосовується для виготовлення стаканчиків, тарілок та інших одноразових аксесуарів. Таке повальне використання пластику призвело до незворотніх процесів. Сьогодні екологи б'ють тривогу з приводу величезної кількості нерозкладающіхся відходів і забруднення природи, яка нас оточує. Виробники переходять на матеріали, які не будуть роками лежати на звалищі і не розкладатися.

Асортимент продукції

Скориставшись інтернет-ресурсом https://sinumpp.com/ru/, можна замовити паперові трубочки і тарілки, які стануть якісною і ефективною альтернативою пластиковим виробам. Подібний посуд є екологічним та безпечним для природи. Компанія «Sinumpp» співпрацює з готелями і ресторанами, кафе і фастфудами, супермаркетами і автозаправками, з усіма, хто застосовує одноразовий посуд. Класичні трубочки, виготовлені із спеціального паперу, відмінно підходять для пиття соків, лимонадів та звичайної води. В асортименті компанії пропонуються кілька видів трубочок: гігантські, стандартні, класичні та Bubble Tea, які рекомендуються для напоїв на основі чаю, куди додаються різні наповнювачі.

Пріоритети компанії

Компанія працює з кожним потенційним замовником за індивідуальним планом. Враховуються важливі особливості роботи клієнта, його персональні критерії та потреби, а також пропонується власне дизайнерське рішення. Вся продукція, пропонована в каталозі підприємства, відповідає європейським стандартам якості і супроводжується сертифікаційними документами. Варто відзначити, що тарілки зі спеціального паперу, а також різноманітні питні трубочки виготовляються в європейських країнах і є брендовою продукцією.

Доставка замовлень

Компанія приймає замовлення будь-якої складності та обсягу, а також забезпечує їх доставку в усі країни світу в мінімальний період часу. Завдяки використанню сертифікованого паперу FSC, продукція підприємства є абсолютно безпечною і сприяє поліпшенню екологічної обстановки. Компанія працює на мінімізацію використання виробів з пластику.