Сучасний привабливий мінімалізм зараз дуже популярний. Але всю цю правильність і рівність ліній можна і потрібно робити комфортною, незважаючи на те що лаконічність - це і є творчість і свобода. Декор в таких приміщеннях або непомітний або прихований, або взагалі відсутній. А на сайті компанії nvb-architect ви можете замовити дизайн квартири львів в цьому та інших стилях.

Особливості

До білосніжних стель, непомітних меблів, однобарвності і суворих умов можна просто додати соковитих деталей, які непогано перетворять простір у юільш затишний. Чорно-білі та сірі кольори є звичайними для мінімалістичного стилю, але це швидко набридає. Тому можна декорувати дивани яскравими контрастними подушками, а підлогу - строкатим килимовим покриттям. Іноді навіть обходяться лише одним помітним кольором для привернення уваги. Чистота і насиченість відтінків будуть найбільш вигідними для нудного інтер'єру.

Для зонування замість прозорого скла можна застосувати яскраве кольорове драпірування з тканини. Щоб було більше м'якого сонячного світла, вікна роблять панорамними. А холодну шкіру можна замінити комфортним текстилем. Проте, в такому інтер'єрі все ж більше цінується функціональність кожного предмета, а не його естетичність.

Постери, художні композиції і картини додадуть родзинку мінімалізму

Для точного попадання і динаміки вибирають насичені абстракції. Добре, якщо картинні малюнки будуть повторювати геометрію меблевої оббивки.

Картини допустимі безрамні або з наявністю вузьких оправ. Темний стіл стане веселішим від поставлених на нього зелених яблук в тарілці. І обов'язково, щоб усе було екстра-класу.

Еко-стиль в мінімалістичному інтер'єрі

Дехто поєднує мінімалістичний дизайнерський ремонт квартир з еко-стилем і домагається більш жвавих просторів. У монохромність миттєво прийде весна, варто лише додати сюди природних матеріалів. Зелений колір здатний додати приміщенню правдоподібний екологічний колорит. До білих меблів можна додати кілька кольорових предметів. Але самі форми залишають стриманими.

І нічого страшного, якщо раптом буде здаватися, коли предмети, що додаються не підходять під обраний дизайн приміщення. Адже головне, щоб в будинку панував не тільки порядок, але і затишок. Мінімалістичний аскетизм завжди можна чимось розбавити. Але щоб сильно не вибиватися з напряму, замість пледів, накидок і килимів можна скористатися шкурою вівці або овчиною. Її білизна і м'якість будуть відповідати всім визначеним вимогам.