Коли відбуваються якісь фінансові або майнові операції, в яких бере участь та чи інша нерухомість (наприклад, отримання кредиту під заставу свого будинку, квартири, страхування особистого майна, купівля-продаж, оренда приміщення, дарування, таке інше), постає необхідність визначення вартості об'єкта. Проводиться воно виключно експертами - фахівцями в галузі юриспруденції. Експертна оцінка нерухомості буває декількох типів:

  • ринкова;
  • ліквідаційна;
  • інвестиційна;
  • заставна;
  • кадастрова.

Залежно від поставлених цілей фахівцем підбирається методика розрахунку. Найбільшим попитом сьогодні в Україні користується саме ринковий тип оцінки. При цьому знижується рівень ризику шахрайства, інших неприємних моментів, які можуть виникнути під час операції. Причому це стосується не тільки юридичних осіб, але й фізичних приватних також. Адже кожен потребує захисту власності.

Компанія «Альянс» - український експерт в області оцінки майна, надає всі види послуг населенню. Невеликі за площею приватні об'єкти нерухомості: будинки, котеджі, квартири, гаражі, парко-місця, земельні ділянки, не вимагають багато часу на процедуру. Зазвичай оцінка проходить протягом дня з оформленням підтверджуючої документації. Для великих площ (від 200 кв. м до 3000 кв. м) фахівцям фірми потрібно від двох до трьох днів.

У компанії «Альянс-Укрексперт» проводиться лояльна цінова політика, тому вартість послуг вельми приваблива та дивно приємна. Ознайомитися з докладним прайсом можна на офіційному сайті компанії. Там же розміщена детальна інформація про кожен вид оцінки нерухомості.

Замовивши зворотний дзвінок, клієнтам надається можливість поспілкуватися з фахівцем по телефону, з'ясувати деталі процедури, отримати відповіді на виникаючи запитання, безкоштовну консультацію.