В усіх школах обов'язково застосовують різні наочні посібники, які допомагають сприймати навчальний матеріал, а також правильно організувати навчальний процес. Швидке, якісне та професійне виготовлення шкільних стендів пропонується інтернет-магазином ELITCLASS. У великому каталозі підприємства можна підібрати і замовити стенди для малюнків і фотографій, для кабінетів і для групи продовженого дня, а також для розкладу уроків, класні куточки, стенди для ЗНО та інших важливих заходів.

Різновиди шкільних стендів

Організація працює в цій сфері більше десяти років і має реальний досвід по виготовленню якісних і оригінальних табличок та інших наочних посібників. Тут можна замовляти прості бюджетні стенди і цілі комплекси, які можуть містити кілька складних елементів. Реалізуються багато різних модифікацій шкільних стендів з самих різних матеріалів. Найбільшою популярністю користуються стенди із полістиролу або спеціального міцного пластику. Такі наочні посібники відрізняються довговічністю, зовнішньої презентабельністю, практичністю і відмінними технічними характеристиками.

Особливості оформлення наочних посібників

Для відображення інформації на такому матеріалі використовується фотодрук, який дає можливість отримати яскравий виразний текст та малюнок. Якщо стенд призначений для наочних посібників, він повинен бути обладнаний прозорими пластиковими кишенями для зручності заміни інформації. Варто відзначити, що будь-який вид продукції з онлайн-магазину забезпечується набором для кріплення. Крім того, за бажанням потенційного замовника, можна змінити структуру стенду і підкоригувати її під індивідуальні побажання клієнта. Магазин гарантує надійність і бездоганність упаковки замовлення, за рахунок організації.

Асортимент продукції онлайн-магазину ELITCLASS

Крім стендів для школи, магазин приймає заявки на реалізацію кабінетних, адресних і технічних табличок, вивісок та стендів для дитячих садків, стендів для пожежної безпеки та для медичного кабінету, для малюнків і фотографій, для методистів і психологів, а також інформаційних, профспілкових, споживчих і інших стендів.