Улюблене заняття чи хобі. У кожного воно своє. Одним доставляє нестримне задоволення читання об'ємних книг, іншим заняття плаванням, третім - походи в театр, четвертим – творчість, прикладне мистецтво, таке інше. Є категорія людей, які у вільний від буденної роботи час намагаються отримати максимум адреналінових відчуттів. Одним з нових сучасних екстремальних видів атракціонів є роуп джампінг - стрибки з висоти на альпіністській мотузці.

Для отримання максимальної дози адреналіну багато людей здатні навіть ризикувати власним життям. Роуп-джампинг об'єднує в собі тих, хто здатний брати всю відповідальність на себе не тільки за власне, але чуже життя. Успіх кожного стрибка залежить безпосередньо від командної роботи. Об'єкт (вишка, міст, інші) повинен бути ідеально «чистим». Не можна допустити стирчання арматури, здатної перерізати мотузку, гострі виступи, щоб уникнути небезпечних травм.

На Львівській Арені роуп-джампінг проводиться щонеділі. Команда інструкторів, які обіймають керівні посади і супроводжують кожного спортсмена-екстремала - це справжні професіонали з великим досвідом. У вартість абонемента крім стрибка входять: невелика екскурсія по «Арені Львів», інструктаж з техніки безпеки, сам стрибок або «політ», професійне фото на пам'ять, іменний сертифікат роуп-джампера. Повна безпека гарантується професійним альпіністським спорядженням, до якого входить подвійна страхувальна система з 2,5 тис. кг запасом міцності.

При завчасної записи можна отримати знижку. Записатися можна онлайн, заповнивши кілька рядків запропонованої форми-анкети. Після відправки її на сайт менеджер зв'язується з клієнтом за вказаним телефоном, обговорює деталі. Важливо перед стрибком упевнитися у відсутності захворювань опорно-рухової, дихальної та серцево-судинної систем.