Для здоров'я тварини необхідним є прийом вітамінів, для чого потрібно визначитися з тим, які вітаміни для собак краще вибрати. Як вибрати вітаміни для вагітних собак? На думку фахівців, годування собак натуральною їжею, а також практично всіма сухими кормами, за винятком лише деяких кормів супер-преміум класу, не забезпечує всіх вітамінів, які необхідні для здоров'я тварини. Широкий асортимент вітамінів представлений на ринку, проте пропонуємо асортимент вітамінних та мінеральних добавок для собак в зоомагазині JustZoo.

На думку фахівців, годування собак натуральною їжею, а також практично всіма сухими кормами, за винятком лише деяких кормів супер-преміум класу, не забезпечує всіх вітамінів, які необхідні для здоров'я тварини. Саме тому господарі собак повинні забезпечити своїх вихованців додатковим вітамінним комплексом. На сьогоднішній день вітамінні комплекси для тварин пропонують багато компаній, і питання про те, які вітаміни для собак більш кращі в тому чи іншому випадку, важливий для всіх заводчиків.

Їх список досить широкий і для того, щоб визначитися з тим, які вітаміни для собак підходять саме для вашого вихованця, слід враховувати безліч чинників. В першу чергу необхідно точно знати, які ж вітаміни необхідні для організму собаки? Ветеринари відзначають 5 основних вітамінів, без яких ваш чотириногий друг не зможе обійтися:

  • вітамін А, його сфера впливу - гострий зір і міцний імунітет;

  • вітамін D, який зміцнює м'язи і кістки вашого вихованця;

  • вітамін В1 - це енергія і вуглеводний обмін;

  • вітамін В6, який відповідає за здорову кров, імунну та нервову систему;

  • вітамін В12, що впливає на функцію ферментів.

Вітаміни групи В, взагалі, мають дуже велике значення. Це слід враховувати, визначаючись, якими вітамінами для собак ви будете годувати свого вихованця. Досить сказати, що через дефіцит вітамінів В6 і В12 собака може втрачати у вазі, її можуть мучити м'язові судоми і навіть вірогідний розвиток анемії. Все вищесказане слід обов'язково враховувати, вивчаючи які вітаміни для собак пропонують сучасні виробники.
Крім правильно підібраного вітамінного комплексу не слід забувати і про мінералах: кальції, міді, залозі, йоді і цинку, що мають не менше значення для життєдіяльності організму собаки.

Дана профілактика відноситься до недопущення розвитку захворювань щодо недостачі необхідних поживних речовин. Проте важливим етапом є захист улюбленця від ектопаразитів, а саме від бліх та кліщів. Вони задають не лише значного страждання людині, а й несе велику небезпеку для здоров'я. Асортимент представлених препаратів є в зоомагазині JustZoo, де Ви отримаєте не лише консультацію та якісний товар, а й приємну ціну.

Як діють таблетки від глистів?

Афоксоланер і Флураланер - діючі речовини Нексгард і Бравекто - з однієї групи ізоксазолінов. Ці молекули блокують рецептори нервової системи бліх і кліщів, викликаючи параліч і смерть бліх і кліщів. Важливо, що паразит спочатку повинен вкусити собаку. Так як дія НексгарД і Бравекто дуже швидка - паразит швидко гине, не встигнувши заразити собаку. У Сімпарікі діюча речовина - сароланер, з тієї ж групи ізоксазолінов.

Таблетки від бліх для собак м'які жувальні, не кришаться при поїданні, що виключає втрату частини препарату і ефективності відповідно, мають приємний для собак смаком і запахом.
Так як обидва препарати відносяться до оральним, тобто потрапляють в організм при поїданні, вкрай важливо, щоб застосування таблеток було зручним і ефективним. Потрібно, щоб собака проковтнув таблетку, так як собаки практично не жують при поїданні їжі.