Гірудотерапія є одним з найдавніших способів лікування. Її ефективність давно вже доведено, тим, що на протязі декількох тисячоліть не знижується інтерес до лікування п'явками і затребуваність даної процедури тільки зростає. Клініка сестер Похмурских пропонує великий перелік народних методів лікування. Це не тільки гірудотерапія, але і лікування укусами бджіл, голковколювання і мануальна терапія внутрішніх органів, а також різні методики по очищенню організму, лимфопрессинг, аюверда і багато інших відомих напрямків.

Відгуки пацієнтів лікарні

На сайті клініки можна ознайомитися з реальними відгуками пацієнтів та докладніше дізнатися про всі застосовувані методики. Лікувався в Лічниці с. Похмурських гірудотерапією і залишився дуже задоволений результатами. Саме так починаються більшість відгуків від людей, які страждали головними болями і варикозним розширенням вен, гіпертонічною хворобою і захворюванням судин, радикулітом і вегетосудинною дистонією, а також ревматизмом, хворобою Рейтера, панкреатитом і багатьма іншими захворюваннями в самих різних областях.

Коли корисно лікування п'явками

Особливістю п'явок є спеціальний фермент, який вони впорскують у кров людини. Ця речовина сприяє значному поліпшенню здоров'я при проблемах в кардіології та захворюванні артерій, у неврології та гінекології, гастроентерології та ревматології, а також при захворюванні органів дихання, ендокринної системи, в проктології і при хворобах шкіри, при порушенні обміну речовин, у хірургії і навіть при алергічних захворюваннях. П'явки сприяють видаленню з організму надлишкової рідини, сприяють попередженню швидкого згортання крові, розчиняють тромби, що утворилися, усувають мікроциркуляторні порушення в судинах.

Хто може застосовувати гірудотерапію

Завдяки гірудотерапії можна відновити функцію ендокринної системи, а також сприяти відновленню тканин і їх омолодженню. Але, незважаючи на великий перелік позитивних результатів, є випадки, коли така терапія протипоказана. Це деякі вроджені захворювання, такі як гемофілія.

В клініці працюють професіонали, які індивідуально підбирають методику лікування для кожного пацієнта, поєднуючи найрізноманітніші варіанти народної медицини.