Щоб придбати якісний монітор XIAOMI, досить скористатися посиланням: https://mishka-shop.com/catalog/monitory-xiaomi/, та оформити покупку онлайн на сайті магазина Mishka-shop.com. Тут на віртуальній вітрині представлені товари даного розряду в трьох різновидах. Кожен з них має високу роздільну здатність, максимальну частоту оновлення екрану, фірмовий захист.

Переважні особливості

Xiaomi Curved Display - це версія монітора відноситься до групи ігрових, отже, він - ідеальний варіант для геймерів. У ньому новий формат інтерфейсу - вигнутий екран для ефекту повного занурення в світ гри, збільшена площа, охоплення колірної гами 121% sRGB, Free-Sync синхронізація, надвисокий дозвіл. Останній параметр дає можливість отримати детальну плавну картинку.

Регульована підставка приховує в собі всі дроти, що надає більше естетичності робочому місцю. А вбудований захист від синього світла допоможе проводити багато часу перед екраном без його негативного впливу на зір. Тепер ніякої втоми, напруги й сухості в очах.

Втілення мрії

Такий монітор, як Xiaomi Curved Display, це мрія не тільки геймерів, але всіх, хто в силу своїх професійних обов'язків повинен проводити багато часу за комп'ютером. Він рекомендується для придбання бухгалтерам, дизайнерам, архітекторам, графіками, тай, безумовно, програмістам.

Адже якісне обладнання та робочі інструменти - це запорука і гарантія успіху кожного завдання, будь-якої роботи.

Як оформити покупку?

Придбати в Інтернет-магазині Mishka-shop.com новий монітор XIAOMI не складно. Потрібно лише скористатися віртуальним кошиком для покупок з подальшим заповненням запропонованої форми-замовлення. Покупку можна оформити в кредит зі зниженою за рахунок спеціальної знижки процентною ставкою або в розстрочку.

Доставлення здійснюється у всі регіони Російської Федерації за допомогою вітчизняних поштових перевізників. У Московському магазині можна самостійно забрати куплений через Інтернет товар. Адреса магазину, контактні номери телефонів вказані у відповідному розділі сайту.