Складно уявити сьогодні успішну людину без знання англійської мови. Ця мова в останні роки стала дійсно міжнародною. Це пов'язано перш за все з тим, що люди отримали можливість вільно подорожувати, будувати бізнес за кордоном, отримувати освіту в кращих університетах світу. Як показує досвід, шкільних знань абсолютно недостатньо для вільного володіння англійською. До того ж без практики неможливо вивчити мову досконало. Допоможе впоратися з проблемою онлайн школа англійської мови Iknow, сайт iknoweng.com, що дозволяє навчатися онлайн з кращими викладачами з усього світу.

Iknow не є звичайною школою в звичному розумінні більшості людей. Це повноцінна платформа, на якій працюють сотні викладачів. Кожен може тут вибрати зручну йому форму навчання, оптимально регламентувати свій час і вибудувати максимально комфортний графік навчання. Оскільки навчання проводиться кращими викладачами, відповідно, якість отриманих знань буде дуже високою. Це особливо важливо для тих, хто збирається вступати до одного з зарубіжних ВНЗ, відкривати або розвивати власний бізнес в одній з англомовних країн.

Індивідуальний підхід для кожного

Навчання тут не тільки вельми ефективне, але ще і цікаве. Для забезпечення швидкого стійкого результату школою розроблена спеціальна методика комунікації. Для кожного учня підбираються викладачі зі схожими інтересами, спілкування з якими помітно спростити процес навчання, зробить його легким і ефективним. Це дійсно дуже цікавий процес, що дозволяє швидко вивчити англійську мову і спілкуватися нею вільно. Це розкриє перед людиною колосальні можливості, дозволить їй розвиватися набагато інтенсивніше і відчувати себе вільно практично в будь-якій країні світу.

Онлайн школа виникла на основі звичайної мовної школи, яка активно працює донині, щорічно навчаючи 2400 осіб. Вона складається з 6 київських відділень, які активно працюють, починаючи з 2016 року. Після запуску онлайн платформи з'явилася можливість навчати англійській всіх бажаючих, в якому б місті вони не проживали. Тепер учень сам може вибирати формат і тривалість уроку, оплачуючи тільки ті послуги, які йому реально необхідні.