Проблема нестачі вільного місця в оселі турбує багатьох з нас. Особливо це відчувається навесні, коли добрі господині починають велике прибирання, змінюють зимовий гардероб на весняний. Саме тут виявляється, що власні речі просто нема куди складати. Це очікувано, бо теплі речі займають набагато більше місця, ніж легкі весняні та літні. Коли починається велике прибирання перед святом Великої Пасхи, господині використовують різні секрети сортування та складання власних речей.

шафа купе

Дехто використовує спеціальні вакуумні пакети, інші орендують склади для зберігання особистого майна. Але іноді достатньо встановити вдома велику шафу-купе від flash-nika-mebel.ua, щоб назавжди вирішити цю проблему. Такі меблі можуть бути вбудованими або стояти окремо. Розсувні фасади – велика перевага подібних конструкцій, бо дають можливість економити вільній простір в оселі.

Велика шафа-купе для зберігання – критерії вибору та особливості придбання

Шафа-купе відрізняється від традиційних меблів, які призначені для зберігання, тим, що в них є розсувні дверцята, а внутрішнє наповнення цілком залежить від особистих потреб господині. Фасади рухаються по спеціальному направляючому профілю. Його нерідко монтують на підлозі та стелі. Якщо ви обираєте такі вбудовані конструкції, то можете ще більше економити вільний простір, бо окремий корпус в таких меблях не потрібен. Внутрішнє наповнення включає наступні елементи:

  • тумби;
  • полиці;
  • висувні ящики;
  • корзини для шкарпеток, білизни;
  • штанги для вішалок.

Придбати таку шафу можна у звичайному магазині меблів, де представлена серійна продукція деяких виробників. Але в такому випадку ви не можете самі обирати, якими будуть фасади та внутрішнє наповнення. Доведеться миритися з тими варіантами, які запропонує виробник. Набагато вигідніше замовити індивідуальне виготовлення шафи-купе у надійного виробника.

шафа купе під замовлення

Великий асортимент моделей, доступних до замовлення, є у меблевої фабрики FlashNika. Ви можете обрати зовнішній вигляд фасадів, кількість полиць, ящиків, штанг. Деякі покупці обирають зеркальні фасади. Користуються попитом моделі з орнаментом, який нанесено на дзеркало або скло. Можна замовити шафи з фотодруком. Таким чином на поверхні може опинитися будь-яке зображення. Всередині повинні бути різні варіанти відкритих та закритих полиць. Нагорі ви зможете зберігати сезонні речі, які зараз вам не потрібні, а на вішалках та тумбах розміщувати той одяг, яким користуєтесь щоденно.

Ви можете замовити виготовлення шафи за один робочий день. Є можливість покупки в кредит або розстрочку.