Сьогодні туристичні фірми ковеля навряд чи відчувають нестачу клієнтів. Щорічно з їх допомогою від’їздять як по Україні, так і за її межі десятки тисяч мешканців країни. Мета для придбання туристичного туру може бути будь-якою:

    • бізнес;
    • туризм медичний;
    • туризм гастрономічний та ін.

    Однак сучасні туристи з кожним роком стають все більш вибагливими до умов відпочинку та пред’являть більш жорсткі вимоги до агенцій, в яких купують путівки. Це пояснюється тим, що перша ейфорія від можливості вільно виїхати за кордон давно минула, та вже звичними стали путівки, які не потребують оформлення візи до багатьох країн світу, тому покупці путівок вже відносяться до такої можливості як до неодмінного елементу сучасного туризму.

    Нажаль, деякі туристичні фірми Ковеля цей факт не враховують і продовжують використовувати застарілі методи по формуванню туристичних маршрутів та задоволення потреб та запитів туристів. Але це не стосується туристичної агенції «Атлант-тур».

    «Атлант-тур»: тури на будь-які маршрути

    Сучасна туристична мандрівка – захід, який здебільшого потребує значних коштів. Тому значна частина мандрівників шукає будь-які можливості для економії при придбанні путівки. І агенція «Атлант-тур» таку можливість своїм клієнтам надає. Полягає вона у придбанні таких собі «горячих» турів. Ще один варіант – це поїздка в іншому напрямку від найпопулярніших в минулому маршрутів, та в країни та регіони, які поки (саме поки що!) не надто затребувані споживчою аудиторією туристичних агентств. Хоча ні за враженнями такі мандрівки, ні за рівнем комфорту в поїздці такі тури не поступаються традиційним путівкам.

    При цьому і «горячі» тури, і поїздки по доки ще не відомих і не популярних маршрутах виходять для туристів значно дешевшими, ніж звичайні. Втім, і на стандартні тури ціни в «Атлант-тур» значно нижчі, ніж в інших агенціях.

    Всі інші аспекти діяльності туристичної компанії в агенції знаходяться на належному рівні – своєчасне оформлення документів, бронювання квитків та номерів, формування культурної та інформаційної програм роблять відпочинок клієнтів агенції насиченим та цікавим.