День святого Валентина - улюблене свято закоханих пар, причому неважливо, знаходяться вони на стадії зустрічей або вже встигли одружитися. Чим ближче 14 лютого, тим більше хлопці і дівчата ламають голову над тим, як здивувати близьку людину і отримати фонтан радісних емоцій. Швидше за все, сувенірами вже мало кого здивуєш - вони тільки збирають пил на полицях і займають місце. Якщо точно знати, про що мріє половинка, можна порадувати її цією покупкою, а в решті випадків банальні подарунки поступово витісняються подарунками-враженнями. Незвичайні подарункові сертифікати львів предлагает магазин ТвоєShop.

Що таке подарунки-враження?

Подарунки-враження зазвичай нематеріальні - їх вручають у вигляді подарункового сертифіката, який можна використовувати в будь-який зручний для людини час. Що об'єднує всі ці презенти, так це радісні і приємні емоції, які вони забезпечують. Втім, щоб подарунок гарантовано сподобався, потрібно трохи знати смаки близької людини - чи любить вона екстрим і природу? Чим вона захоплюється? Якщо це дівчина, чи подобаються їй всілякі б'юті-процедури або вона до них байдужа? Якщо це чоловік, мріє він освоїти стрілецьку зброю, покататися на квадроциклі або пограти в пейнтбол?

Якщо подарунок-враження підібраний правильно, він викличе справжню бурю захоплення. Як же потрапити в яблучко? Потрібно намагатися уважно слухати слова своєї коханої людини і запам'ятовувати їх. Наприклад, якщо людина обожнює співати і добре вміє це робити, подарунок у вигляді студійного запису його пісні принесе неймовірне щастя. А для тих, хто дуже хоче співати, але має мінімальні навички, більше підійде курс вокалу з викладачем.

Що подарувати дівчині?

Якщо дуже хочеться порадувати дівчину, але хлопець поки не знає досконально її смаки, кращим варіантом буде б'юті-подарунок - наприклад, сертифікат на масаж або відпочинок в спа. Більш специфічні процедури краси - це скоріше варіант для обміну подарунками між подругами: сюди входить похід до стиліста, корекція форми губ. Від чоловіка такий подарунок може бути сприйнятий як натяк на те що необхідно поліпшити.

Прекрасний варіант для 14 лютого - подарунки-враження для двох. Це може бути політ над містом на повітряній кулі або літаку, катання на конях та інші спільні активності. Що може бути краще, ніж розділити емоції з коханою людиною!