Гарним помічником для батьків і вчителів сьогодні являється інтернет-магазин «Книгово», що спеціалізується на навчально-методичній літературі для шкіл. На сторінках його електронного каталогу широкий асортимент підручників, робочих зошитів, методичних матеріалів багато іншого. Завдяки зручному інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу кожен може знайти саме те, що йому потрібно для навчання та розвитку.

Пошукова система сайту

Наприклад, щоб знайти робочий зошит з природознавства для третього класу достатньо ввести у вікно пошуку: природа 3 клас зошит, та серед запропонованих варіантів підібрати потрібний. Так, як вся література у «KNIGOVO» відповідає актуальним вимогам Міністерства освіти, можна бути впевненим у тому, що зошити «Я досліджую світ» з природознавства теж сформовані у повній відповідності до оновленої навчальної програми.

Необхідність робочих зошитів

Так само легко знайти і придбати у даній інтернет-книгарні необхідні робочі зошити, альбоми, зошити для практичних чи домашніх робіт з усіх навчальних предметів для школярів різних класів. Всі посібники мають багато цікавих ілюстрацій, що стимулюють бажання навчатись. Молодшим дітям буде цікаво розмальовувати картинки та виконувати інші чіткі, зручно складені завдання. Старшим – міркувати над цікавими питаннями.

Такі зошити є невід’ємною частиною підручників, щоб поглиблювати та закріпляти знання з різних дисциплін. Розділи мають зручну структуру з цікавим і зрозуміло викладеним матеріалом для дітей та можливістю якісного тестування знань викладачами. Посібники можна придбати в роздріб або оптом за низькими цінами починаючи від десяти одиниць.

Для вчителів

В магазині також великий вибір методичних матеріалів для вчителів. Є журнали спостережень за динамікою зростання рівня особистісних і навчальних досягнень учнів молодших класів, індивідуальних і групових консультацій практичного психолога, календарно-тематичного планування, щоденники завуча, вихователя, таке інше. Замовлення можна зробити, скориставшись віртуальним кошиком для покупок.