Знайти дитячого аніматора у Львові досить непросте завдання, не дивлячись на велику кількість пропозицій. Зазвичай послуги професійних артистів коштують немалих грошей, а запрошувати аніматорів з сумнівною репутацією собі дорожче. Тому проблема залишається актуальною. Потрібно або підвищувати бюджет, або жертвувати безпекою власних дітей. Бували випадки, коли малеча навіть отримувала значні травми через невмілі дії аніматора.

На жаль, підняти рівень свята завдяки збільшенню бюджету виходить далеко не завжди. Але вихід все ж є. Наприклад, є можливість скористатись акційними послугами і пропозиціями, які пропонує агенція «Пікан».

Кожен місяць клієнтам, які хочуть замовити свято чи покликати аніматора пропонують все нові способи отримати свято, маючи мінімальні гроші. Наприклад, серед вересневих акцій виділяють:

  • «Дитяче Свято». Особливість послуги криється в тому, дві години свята буде проведено по зниженій ціні – всього 1750 гривень. Протягом цього часу аніматор буде веселити дітей іграми та конкурсами. Також буде присутній музичний супровід, тому вам не доведеться сидіти в тиші. Діти зможуть поспостерігати за повноцінним шоу мильних бульбашок. Кожній дитині в подарунок зроблять безкоштовний аквагрим.
  • «Дитяче свято» з двома аніматорами і трьома годинами роботи. Як і в попередньому випадку діти отримають виступ аніматорів, які будуть грати з малечею в ігри, проведуть конкурси та запустять музичний супровід. Окрім уже згаданої програми, діти отримають майстер-клас з твістингу. В подарунок, можна обрати ростову ляльку. Вартість послуги також суттєво зменшилась, і складає всього 2550 грн.
  • «Паперове шоу». Умови цієї акції діяли з 1 по 28 вересня, але це не завадить власникам агенції подовжити її або придумати щось інше, таке ж вигідне. Згідно з умовами акції, замовники отримували знижку в розмірі 10% від вартості паперового шоу. До того ж ця акція довготривала, і дає для всіх хто встиг зробити замовлення, неважливо на яку дату заплановане свято. Звісно, якщо воно буде у 2019 році. Для шоу використовується якісний папір, який не горить і дитина не зможе ним поранитись. До того ж він не залишає пилу, що міг би нашкодити гостям свята.
  • «Комплексне день народження». Свято, яке може принести знижку на анімацію в розмірі 25%, якщо замовите кенді-бар. Зараз акція також не діє, але отримати замовлене раніше свято можна до кінця 2019 року. Тому акційна пропозиція, яка з’явилась влітку, досі є актуальною, і буде обов’язково виконана в назначений термін. Адже справжні аніматори розуміють, наскільки важливо якісно провести свято, якого малеча чекала цілий рік.

Окрім перерахованих акцій, студія https://pikan.com.ua/ може запропонувати багато чого цікавого. В тому числі аніматорів, професіоналізм яких не можна підводити під сумнів.