Сьогодні все більша кількість людей прагне правильно харчуватися, вести активний спосіб життя і бути здоровим. Трендом сучасності є здоров'я. Гранола купити яку можна в інтернет-магазині MyGranola, є натуральним продуктом, який може стати відмінним доповненням до повсякденного ранкового прийому їжі. Крім того, її можна використовувати в якості перекусу на роботі або під час тривалої поїздки.

Різновиди граноли

У каталозі магазина пропонується велика різноманітність правильних повноцінних сніданків. Фруктова і горіхова, класична і шоколодная гранола, а також екзотик, кокос та насолода - будь-який вид продукції реалізовується в ємністях по 250 і 500 грам. Для швидкого замовлення рекомендується скористатися онлайн-заявкою, вибравши продукцію відповідного смаку. Після підтвердження менеджером вашого замовлення, гранола буде доставлена за вказаною адресою протягом триденного терміну або раніше. Перевагою подібного сервісу є можливість оплати будь-яким зручним способом, тільки після отримання повідомлення про прихід посилки.

Бездоганний сервіс

Компанія MyGranola постійно вдосконалює свій сервіс, намагається розширювати асортимент каталогу, пропонує приємні бонуси, акції та знижки. Купуючи гранолу «Кокос», ємністю від п'ятисот грам, ви отримуєте можливість безкоштовної адресної доставки продукції. Завдяки різноманітності асортименту, кожен потенційний замовник може підібрати для себе індивідуальний смак продукції.

Особливості натурального продукту

Гранола «Шоколад» складається з цільнозернових вівсяних пластівцов, меду, шоколадних крапель і таких горіхів, як мигдаль, фундук та арахіс. Вівсяні пластівці запікаються особливим способом з медом і можуть вживатися з різними наповнювачами: соком, молоком або йогуртом. Важливо відзначити, що всі компоненти граноли є натуральними, якісними і не містять цукру. Продукцію, яка вже готова до вживання і не вимагає ніякої додаткової обробки, постачають вітчизняні виробники. При необхідності, на офіційному сайті магазина можна знайти відповіді на найчастіші запитання. Як використовувати натуральний продукт, якими порціями вживати, як зробити замовлення і як його сплатити, скільки коштує доставка і як отримати замовлення безкоштовно - це лише невеликий перелік інформації, доступної на ресурсі компанії MyGranola.